Ševčenkova - problémové parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Rudko 10. februára 2021

Do konca roku 2020 sme s rodinnym autom ktore je pisane na manžela, ktorý nema trvali pobyt v Petržalke mohli parkovat. Od 1.1.21 už nie !! Auto je spoločne, kde mam parkovať aby zom ho mohla nadalej uživať, prečo tato nespravodivosť. Prečo pan starosta, ved pred domom mame volne modré parkovanie. A manzel ma prechodny pobyt. Dakujem za odpoved.

18. február 2021

JanaH

Na jeden byt môžu byť registrované maximálne 3 vozidlá. Pokiaľ je v byte registrované vozidlo manžela/manželky bez trvalého pobytu v Petržalke, alebo rodičovské vozidlo, môže byť na byt registrované len toto 1 vozidlo.

My mame tiez jedno 'rodinne auto', ktore je pisane na manzela, ktory nema TP v Petrzalke, a mame ho zaregistrovane v systeme. Cize jedno auto mozete mat.
08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
informáciu uvedenú vyššie potvrdzujú aj kolegovia z Referátu mobility. Na jeden byt môžu byť registrované maximálne 3 vozidlá. Pokiaľ je v byte registrované vozidlo manžela/manželky bez trvalého pobytu v Petržalke, alebo rodičovské vozidlo, môže byť na byt registrované len toto 1 vozidlo.
Ďakujeme za Váš podnet.
Kto? Referát mobility

Ing. Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Bratislava-Petržalka
09. marec 2021

Rudko

Je trapné aby manželka - manžel, spoluvlastníci auta, nemohi parkovať pred domom a používať auto, aj ked manžel - lka má prechodné bydlisko v Petrťalke. Vaša vyhláška je nezákonná. Kolko takýchto prípadov je, že vás to núti vyhnať tieto autá z Petržalky? Ja si myslím že zopár. Hambite sa.
10. marec 2021

Martin Uváček

Čo bráni manželovi/manželke získať trvalý pobyt v Petržalke a tým naj nárok na parkovanie? Ste snáď súd, prokuratúra, že tu niečo vyhlasujete za nezákonné? A hanba sa píše s "n".

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania