Arogantné zaberanie verejnej plochy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

V riešení
meno
Tomáš 17. júla 2014

v Devíne už dlhší čas bez akejkoľvek reakcie prichádza k zaberaniu verejnej plochy (bývalé futbalové ihrisko pri hrádzi) majiteľom susednej - čiernej (!!!) - stavby. Jeho pozemok cca 2000 m2 mu nestačí, po jeho oplotení si začal zaberať skladovaním hliny, budovaním valov, parkovaním vrakov, kontajnerov a v poslednom čase aj sadením zeleniny a ovocných stromov susedný pozemok, odhadom zabral už cca 1000 m2. Predpokladám, že v budúcnosti následne pozemky bude chcieť vydržať na základe terajšieho užívania. Je na mestskej časti, aby zareagovala, škoda že ju na to treba vôbec upozorňovať...

20. júl 2014

Cezpolny cepeckar

preco sa neangazuje aktivistka s nazvom sme12345?
26. júl 2014

Ja

Pre istotu..
30. júl 2014

Di

Som tu, ale skôr ako k tomu niečo napíšem, musím si zistiť, či parcela nepatrí Paczeltovi. Musím si ale na to nájsť čas, nestíham.
30. júl 2014

Di

PS: Už mám nejakú vysokú karmu na SMEčku, tuším by som si mala zmeniť nick. Alebo si ho nechám, nech ich aj porazí, že ich kritizujem (aj keď snažím sa byť objektívna).
04. august 2014

Ivan

Je to vedla Paczelta, zabera si to on, byvaly starosta sa vie obracat...
07. august 2014

majo

tak urcite je to uzitocnejsie ako burina predtym..
19. december 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetný pozemok nie je verejný. Je vo vlastníctve Slovenského vodohospodárskeho podniku, š. p., ktorý ho prenajíma. MČ Bratislava-Devín nemá v tomto prípade možnosť ani dôvod zasahovať do vlastníckych a nájomných vzťahov.

RNDr. Peter Krempaský
referent ŽP
MÚ MČ Bratislava-Devín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.