Na piesku-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Patrik Vizváry 22. marca 2021

Dobry den, chcel by som upozornit na dlhodobo nefunkcne verejne osvetlenie na ul. Exnarova. Jedna sa o 3 pri sebe stojace lampy. Tieto lampy su nefunkcne minimalne rok.

Dakujem

22. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Siemens
28. apríl 2021

Patrik Vizváry

Ako, ze nerieseny? To potom ma aky vyznam prosim Vas? Nerozumiem co ma toto znamenat. Mestska cast Ruzinov nema moznost ovplyvnit situaciu s havarijnym stavom osvetlenia? Na rozbitu cestu vyhovorka: Nie je na LV a nepatri do spravy Mestskej casti. Na osvetlenie: Podnet bol oznaceny ako nerieseny. Aky bude dalsi postup? Ak to spravne chapem tak sa s opravou osvetlenia nepohne nikdy, a toto moje usilie bolo zbytocne. Odkedy som podal tento podnet tak tie lampy mohli byt uz 100x opravene. A nie prehadzovat zodpovednost hore dole. Snad je vasou povinnostou riesiet taketo bezne veci ked je poskodena lampa ver. osvetlenia, a vy napisete, ze neriesene. Komu sa platia komunalne dane? Samomosprave alebo Siemensu? Laskovo zabezpecte odstranenie poruchy!! Je to Vasa povinnost.
29. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
29. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň pán Vizváry,

označenie „Neriešený“ sa dáva automaticky vtedy, keď zodpovedná inštitúcia dlhšie neodpovedá na podnet. Žiaľ, Siemens naše podnety nerieši a nevieme to ovplyvniť, a tak tento podnet sme preposlali na Magistrát.

S pozdravom
Andrej Shadura
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
29. apríl 2021

Patrik Vizváry

Dobry den, dakujem za info. Stacilo to uviest na pravu mieru, ze podnet bude presmerovany na Magistrat. Takto to vyznelo, ze podnet nebude viac rieseny.

S pozdravom
30. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň.

Ako som uviedol, táto zmena sa udiala automaticky. Trvá vždy nejaký čas, pokiaľ sa k podnetu dostane administrátor.

S pozdravom
Andrej Shadura
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
30. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
12. júl 2021

Patrik Vizváry

Dobry den, prosim Vas a ako sa tym zaoberaju? Za chvilku budu od posledneho komentu 3 mesiace, a ziadna zmena. Ja tomu vazne nerozumiem.

S pozdravom
18. august 2021

Patrik Vizváry

Dobrý deň, v akom stave sa nachádza oprava verejného osvetlenia? 30.4.2021 ste písali, že sa tým zaoberá kompetentné oddelenie. Od tohto dátumu ubehli skoro 4 mesiace a žiadny výsledok. Ako sa tým kompetentné oddelenie zaoberá? Onedlho sa začnú dni skracovať, a na komunikácii/chodníku bude opäť tma ako v rohu už od 18hod.
18. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pôvodne sme mali za to, že osvetlenie patrí priľahlým subjektom.
Po vytýčení podzemných káblov sme zistili, že toto verejné osvetlenie patrí mestu, ale v minulosti nebolo napojené na elektrinu. Verejné osvetlenie bolo zaradené do plánu opráv.
Bohužiaľ, presný dátum Vám zatiaľ povedať nevieme, nakoľko takýchto lokalít, ktoré sú z minulosti zanedbané a mesto ich len teraz zaraďuje do svojej evidencie, je mnoho.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. november 2021

Patrik Vizváry

A co keby ja napisem samosprave pri plateni dani z nehnutelnosti, bohuzial platbu dane zrealizujem ale bohuzial presny datum uhrady Vam zatial neviem povedat, nakolko mam vela inych vydavkov. Ak mi toto bude samosprava akceptovat tak ja bude akcptovat tento Vas argument!!!!!! Laskavo to odkomunikujte Vasim nariadenym.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.