Tu rastie asfalt

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
BaNi 21. júla 2014

Pri vykonavani zasluznej cinnosti - asfaltovani Azovskej ulice asfalteri vyliali cast asfaltu do jamy na travnatej ploche pri garazach na Azovskej ulici. Staznost v septembri 2013 nepriniesla ziadnu reakciu MC ani odstranenie problemu. Podla sprav MC v Ruzinovskom echu sa vnutroblok Svatoplukova-Velehradska-Azovska-Parickova bude toto leto revitalizovat. Ziadam, aby sucastou revitalizacie bolo odstranenie asfaltu a znovuzatravnenie vyobrazeneho miesta a jeho uprava tak, aby bolo na trave znemoznene parkovanie vozidiel, ktore jednak nicia zelen a jednak casto zaberu vacsiu sirku chodnika za domom Parickova 25 a znemoznuju pohyb chodcom. Dakujem.

04. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Zamestnanci referátu regionálneho rozvoja vykonali dňa 4.8.2014 obhliadku, na základe ktorej uvádzame, že v danej lokalite v rámci revitalizácie vnútrobloku Svätoplukova a Azovská zabezpečíme odstránenie asfaltu a znovuzatrávnenie plochy.



kancelária starostu
15. október 2014

BaNi

Prace na revitalizacii vnutrobloku a jeho parkovej uprave pomaly koncia. Zatial vsak nevidno, ze by smerovali k odstraneniu asfaltu a zatravneniu plochy ako bolo pozadovane a MC prislubene, vid foto, vlavo vnutroblokova cast s novonavezenou vrstvou zeminy a vysiatou travou, vpravo povodna travnata plocha, teraz rozjazdena jama s vyliatym asfaltom.
30. október 2014

BaNi

Oznacte, prosim, podnet za nerieseny. MC sice prislubila napravu, ale slub nesplnila. Ani bliziace sa volby nepomohli.
17. december 2014

BaNi

Chvilu to trvalo, a hura! Hotovo. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania