Černockého-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
M Pavlechová 08. marca 2021

Zdalo by sa, že v mestskej časti Krasňany sa konečne psíčkari dočkali aj odmeny za platenie nemalých daní za svojich štvornohých kamarátov. Bohužiaľ po úžasnom vchode s dvojitým istením z Černockého ulici ich čaká absolútne sklamanie. Priestor je otvorený zo strany električiek resp. sú tam len zbytky starého deravého nefunkčného plotu. Všade je kopec odpadkov, plastových a sklenených fliaš. Je jasné, že tento priestor slúži úplne inej skupine našich obyvateľov. Zbytočne vyhodené peniaze na možný individuálny výcvik psíkov ako aj možný priestor na stiahnutie sa psíčkarov do zóny v ktorej nevadia ostatným ... Doporučujem ísť sa pozrieť do iných mestských častí. Škoda, úmysel dobrý len realizácia nedotiahnutá do úspešného konca ale do štatistky sa asi aj tak bude počítať.

08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. S dobudovaním vnútorného oplotenia psieho výbehu rátame v priebehu jarných mesiacov roku 2021. Vznikne tak uzatvorený bezpečný priestor pre užívateľov výbehu.

Pokiaľ ide o odpad v areáli, tak ten nepravidelne zbierame pričom pri vstupe je k dispozícií odpadkový kôš.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
09. marec 2021

M Pavlechová

Ďakujem za rýchlu odpoveď ako aj za prísľub skorého doriešenia. Určite hotové dielo pôjdeme odskúšať. Poznámka k umiestneniu odpadkového koša pri vstupe. Ako sám isto viete, Slovensko disponuje značným množstvom jedincov, ktorí majú svojvoľný únik predmetov z rúk a teda očakávať, že s nepotrebnou prázdnou fľaškou sa budú lúčiť až za bránou areálu je asi tak pravdepodobné ako sneh v auguste v Egypte. Bohužiaľ. Odpadkový kôš vo výbehu by možno trochu zredukoval množstvo odpadu, možno by bol pozitívnou motiváciou.
Takže držím palce na dotiahnutie tohto projektu do úspešného konca a držte sa v zdraví!
10. august 2021

Martin Uváček

Výbeh je už pokosený, oplotený a uprataný. Podnet by som označil ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania