L. Dérera-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin 12. marca 2021

V oblasti je nefunkčných 7 susedných stĺpov verejného osvetlenia, 5 najbližších k panelovému domu L.Dérera 4 a dva v parčíku pred jeho vchodom (medzi ulicami L. Dérera a Guothova).

Nahlásené pred vyše mesiacom cez formulár spoločnosti Siemens, nahlásené 25.2. telefonicky na dispečing Siemens, zatiaľ bezo zmeny.

12. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Siemens
23. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
23. november 2021

Martin

Osvetlenie opravené!
Stačilo počkať deväť mesiacov, niekoľkokrát vyplniť formulár na hlásenie porúch, telefonovať do Siemensu a písať mail "zodpovedným" na úrade nového mesta. Odpoveď od samosprávy tu na odkazprestarostu.sk po siedmich mesiacoch. Prednedávnom bol tu na webe oznam o odstraňovaní porúch do 24h alebo týždňa, ďakujem za jeho odstránenie, to bola čistá provokácia. Oznam o "Novom spôsobe nahlasovania podnetov týkajúcich sa osvetlenia" (https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/novinky/895/novy-sposob-nahlasovania-podnetov-tykajucich-sa-osvetlenia) asi hovorí za všetko, keď okrem oficiálnej stránky Siemensu hneď uvádza aj kontakt na sťažnosti k neriešeniu problémov. Okrem toho je tento "nový spôsob" celkom starý, napríklad na stránke banm.sk sa o ňom písalo už pred vyše šiestimi rokmi (https://www.banm.sk/nahlaste-nefunkcne-osvetlenie/) a podľa vzhľadu tej stránky Siemensu existoval už dávno predtým.
26. december 2023

Filip H

Stale nefunguje
27. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania