Cyprichova-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Mario 11. marca 2021

Dobrý deň. Žiaľ posledné zmeny v organizácii dopravy priniesli ranných stíhačov, ktorí si krátia trasu cez Cyprichovu, bezohľadnou a rýchlou jazdou. Je možné pridať viac spomaľovačov na cestu? Predpokladám, že hladka tam nevie merať nonstop.
Zároveň by bolo vhodné doplniť vodorovné značenie zákaz zastavenia v blízkosti vjazdov na parkoviská. Vzhľadom na fakt, že vodiči parkujú v ich tesnej blízkosti, je znížená viditeľnosť, hrozia nehody. Ďakujem

11. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Posúvame ho kolegom na Magistráte hlavného mesta Bratislavy, ktorí majú túto komunikáciu na starosti.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
11. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. marec 2021

Martin Uváček

No vzhľadom nato, ako Cyprichova na viacerych miestach prepadnutá, by na zaujimalo kde sa tam dal tak rýchlo hnať. Hneď na úrovni škôlky je napr prepadlina min 1,5x1,5 metra na celu šírku vozovky, čo je riadny spomalovač.
11. marec 2021

Michal

Spomalovace su hlupost
13. marec 2021

Robo

Už som písal inde: spomaľovač prednostne pod okná tým, ktorí to žiadali a tým čo to schválili. Vodičom odporúčam, vzhľadom na to, že spomaľovač má asi riešiť zvýšenie bezpečnosti, na seba upozorniť. Napr. výstražným zvukovým znamením. Tým sa ešte úroveň bezpečnosti zvýši.
14. marec 2021

Juraj

Spomalovace su hlupost, ale to su aj vodici. Naozaj si to sinu dost rychlo. Spomalovac je tam jeden a dve nerovnosti na zaciatku, ostatne je rovne tam to turuju bez ohladu na to, ze tadial chodia deti, funkcne je to obytna zona. Magistrat to nedomyslel, lebo vsetci co chodili do obchodov a do skoly na Hubeneho teraz chodia rovnako s tym, ze si to svihnu oblukom cez Cyprichovu. Mam pocit, ze tranzitakom to este takto aj viac vyhovuje. Hubeneho je v horsom stave a tam sa rychlo moc neda chodit. Ja som za osadenie tabule obytna zona, 20 km/h so znackou zakaz prejazdu a vytvorenie sikan so striedanim parkovacich aut na jednu a druhu stranu. Pred dvomi dnami mi pri vystupovani skoro urvali dvere. Ak nejake obmedzenia tam nebudu, zacnem to obmedzovat ja. Nakupim vraky aut a necham ich v strede cesty, nech sa ludia naucia chodit cez Raciansku. Netolerancia splodi netoleranciu.
13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
17. júl 2021

Martin Uváček

Značenie na Cyprichovej bolo zmenené, boli vyznačené parkovacie státia, v strede ulice Ba opačne strane, aby sa vytvoril umelý spomalovač. Spomalovač je pri priechode k škôlke, plus okolo výjazdov z parkovísk sa parkovať nesmie. Pribudla tiež tabuľa že celé Krasňany sú zóna max 30 km/h. Nestačí to na vyriešenie podnetu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania