Svornosti-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Matej Kohucik 23. marca 2021

Dnes sa pravdepodobne spustil semafor pri Lidli. Akurát som prišiel domov z práce (smer Rovinka) a kvôli semaforu už nechodím domov 12min (od Avionu), ale dnes som išiel 40minút (a to je corona a 40minút som chodil ešte v časoch pred coronou).

Malo by sa s tým niečo urobiť, lebo ZAS sú zbytočné zápchy.

Vopred Ďakujem za odpoveď

24. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedený problém upozorníme Magistrát hl. mesta SR Bratislavy, ktorého je plne v kompetencii riešiť svetelný semafór. Podnet postupujeme magistrátu na priame riešenie.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
24. marec 2021

Lukas Dilik

mal by mat inteligentne riadenie, cudne ze nepusta plynulo premavku... aj ked nejaka zdrzania tam budu, lepsie riesenie bude otvorenie r7 useku s pristavnemu mostu
24. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
25. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
25. marec 2021

Matej Kohucik

Ďakujem za informácie. Dúfam, že sa to čoskoro vyrieši, lebo celá Slovnaftská, celá Gagarinova a na Obchvate od Darexu je znova totálne upchatá. Dnes to bolo rovnako strašné.
26. marec 2021

Pepo

A ak sa smiem opytat , co presne ma tato konkretna krizovatka so zapchou od darexu ?
Asi sa ten lockdown uz neberie tak vazne a vznikaju opat zapchy ale za to ta krizovatka nemoze
26. marec 2021

Matej Kohucik

Je divné, že akurát od zapnutia semaforu sú preplnené všetky cesty. Ja som si včera kúpil diaľničnú známku a išiel radšej po diaľnici. A tento pocit nemám iba ja ale veľa ľudí, ktorý bývajú v Rovinke.

A s Darexom to má spoločné to, že zjazd bol doteraz viacmenej v pohode ale nakoľko to ten semafor spomaľuje - tak sa to úplne zastavuje = vzniká aj väčšia kolóna aut.
26. marec 2021

Matej Kohucik

Ten semafor by sa mohol zapnúť, až keď sa bude hotový zjazd z prístavného mosta a viacej ľudí by využívalo túto cestu (diaľnicu) a nechodilo by toľko aut cez Gagarinovu. Dokonca aj väčšia rada sa tvorí pri výjazde od toho Lidlu. Keď chodím večer domov, tak na výjazde od Lidlu skoro nikdy nestáli autá a teraz už sa aj tam tvorí rada. Môj osobný názor je taký, že bez semaforu to bolo oveľa lepšie. Schválne by sa to mohlo na 1 deň vypnúť, či by videli rozdiel. Ja som si to zmeral a na večer už nechodím domov do 15minút, ale 30m+
26. marec 2021

Lukáš

Toto hovorí za všetko
11. máj 2021

Lukas Dilik

nesuhlasim s vypinanim semaforu. zapchy sa tvoria kvoli obrovskemu poctu, ktore len tranzituju uzemim. takyto principom by sme mali vypnut vsetky semafory len aby tranzit mohol byt rychlejsie doma...nemzysel.
17. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

intenzita dopravy na ulici Svornosti po otvorení R7 klesla. Momentálne tu neevidujeme žiadne problémy so zápchami a preto neplánujeme meniť nastavenie semaforu.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania