Panely na okraji lesa na Kuklovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Eva Sandorova 25. marca 2021

Dlhodobo zabudnuté panely v lese. Teraz v zime ich vidno priamo od cesty pred zástavkou na Kuklovskej v lese. Zostali tam "odložené" ešte asi pri stavaní panelákov pred 50timi rokmi. Bolo by príjemné ich po toľkých rokoch odstrániť a odniesť tam kam patria- do odpadu. Budeme vďační za čistý les, ktorý je teraz pre všetkých častým miestom prechádzok.

25. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie životného prostredia

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
24. február 2022

Eva Sandorova

Dobrý deň,
po skoro roku sa nič nezmenilo, tento podnet je v kategórii "v riešení". Stále mi záleží na stave nášho mesta/ sídliska, tak ako píšete vo vašej veľmi všeobecnej odpovedi. Ktoré je kompetentné oddelenie, ktoré sa tým už zaoberá? Poprosím o informáciu, kto a aké oddelenie to má na starosti. Boli by sme vďační, keby po skoro polstoročí zmizli tieto staré panely, ktoré nikdy nikomu nechýbali a ani nevadili hneď pri ceste.
Stále trvám na ich odstránení, vždy je to o tom, že skryté problémy mimo hlavných ciest sa nikoho netýkajú, nikomu nevadia, pekné a udržiavané cesty a zelené plochy sú len tam, kde je to reprezentatívne a vhodné mať pekné.
Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania