Jozefa Hagaru-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Emso 28. marca 2021

Dobrý deň rad by som upozornil na nedovolené zabratie verejného priestoru majiteľom roznej garaze, kde si vytvára skalku. Roxory trčia kde sa môže hocikto nabodnut nakoľko je to v blízkosti ihriska. V minulosti som čítal o celkovej rekonštrukcii betónovej plochy tak neviem co s týmto stavebným dielom. Majiteľ si taktiež popri garazi vykopal 60cm hlboký betónový základ pravdepodobne bez povolenia. Dakujem

30. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Podnet posúvame na ďalšie doriešenie vlastníkovi predmetného pozemku, ktorým je v tomto prípade Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
30. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
30. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. marec 2021

Miro

Váženy Emso neviem o čo vám v tomto príspevku ide? Ten pozemok bola trávnata plocha pokiaľ na nej nezačali parkovať auta a zelen nezničili. Mnoho krat sa stalo že auta parkovali tak že majiteľ nemohol otvoriť dvere do garáže. Pán priestor rekultivije a bude tam trávnata plocha so zábranami aby tam nemohli parkovať auta. Nie ste náhodou jedným s tých čo tam parkovali?
30. marec 2021

Emso

Dobrý deň pán Miro na riešenie nelegálneho parkovania slúži mestská polícia a nie svojvoľne budovanie kamenných zabran na cudzom pozemku bez povolenia. Ako som už písal ta cesta sa ma rekonštruovať, to písali v Račianska vybere už dávnejšie, prečo dotyčný nekontaktoval samosprávu s jeho návrhom riešenia a spati okolie. To ze pri tých garážach mate bordel vyhodeny záchod to nikomu nevadí, ,,ale zničená trávnatá plocha je priorita,, Na riešenie takýchto prípadov slúžia organy štátnej správy a svojvoľne murovanie zábran na cudzom pozemku bez povolení.
12. apríl 2021

Natka

Po uprave terenu to vyzera ovela lepsie, ako ta znicena zelen, co tam bola. cloveku co urobil tuto zmenu odporucam zaregistrovat si predzahradku . Dakujem za zveladenie okolia
02. október 2023

Martin Uváček

S čo sa v tejto veci udialo? Cesta je tam už dva roky opravená.
02. október 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

predmetný podnet sme opätovne preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania