Bezpečnostné kamery na pešej zóne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
adam 31. júla 2014

Do buducna by mohli byt na oboch koncoch pesej zony od Billy po detske ihrisko namontovane dve monitorovacie kamery. Hlavne v nocnych hodinach by bol prehlad o "aktivitach" ludi, ktori rusia nocny klud, pozivaju alkohol a nicia okolie.. Mnozstvo obyvatelov, ktori tuto cast obyvaju, si trosku pozornosti zasluzia.

03. august 2014

Majo

Adam, dodal by som, vsade by mali byt!!! Bohuzial, uz neplatia stredoveke zakony. Boli sice drsne, ale o to ucinnejsie.. A o to tu ide.

Drzim palce.
11. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava - Karlova Ves v minulom roku realizovala inštaláciu troch bezpečnostných kamier napojených na centrálny pult mestskej polície a v tomto roku plánuje inštaláciu minimálne ďalších troch kamier. Medzi plánovanými lokalitami je aj spomínané verejné priestrantvo.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
16. október 2014

Michal Molčányi

Podľa zmluvy o dielo by mala byť inštalácia kamerového systému dokončená najneskôr do 20.12.2014. http://www.karlovaves.sk/sites/default/files/zaznam/ZML_kamerovy_system_na_ver.priestranstvach.pdf
27. január 2015

Odpoveď samosprávy

Uvádzam odpoveď samosprávy:

Dobrý deň,

kamerový systém je už nainštalovaný, momentálne sa doťahujú technické detaily, t.j. prenos a vývod na centrále mestskej polície. Po podpise zmluvy s mestskou políciou budú kamery plne funkčné v 24 hodinovom nepretržitom režime.

Pekný deň prajem.

Ing. Martin Patoprstý
vedúci referátu dopravy a cestného hospodárstva
MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI
BRATISLAVA – KARLOVA VES
Nám.sv.Františka č. 8, 842 62 Bratislava 4

__________________________________________________

Michal Molčányi
administrátor Odkazu pre starostu pre Bratislavu - Karlovu Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania