Závadská-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý

Dobrý deň, myslím, že píšem za viacerých psíčkárov v Rači, ktorým chýba oplotený výbeh pre psov. Viem, že v Krasňanoch už je, ale určite by sa zišiel aj v Rači. Psíkov pribúda a miesta na voľný pohyb psov ubúda. Vedľa domu na Závadskej 18 je malý priestor, zatrávnená kotolňa. Nebolo by možné tento priestor oplotiť a využiť na tieto účely? Ďakujem.

01. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

V rámci agendy vytvárania ohradených výbehov pracujeme momentálne na dokončení výbehu pre psov na Černockého ulici a následne sa chceme venovať konkrétnej lokalite v rámci štvrte Východné.

Pokiaľ ide o centrálnu Raču, tak v rámci nej máme najväčšie ťažkosti pri identifikácií vhodného miesta pre vytvorenie takéhoto výbehu.

Vami navrhovaný priestor nepovažujeme za vhodný, lebo sa nachádza v bezprostrednom dotyku s bytovkou. Jej obyvatelia by sa pravdepodobne proti takémuto zásahu búrili.

Našim cieľom je v rámci tejto agendy dokončiť psí výbeh na Černockého ulici, následne rozbehnúť proces vedúci k vytvoreniu výbehu v štvrti Východné a identifikovať vhodný priestor v Centrálnej Rači. Našim cieľom je toto všetko stihnúť v priebehu roku 2021.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
01. apríl 2021

Mirka

Tak ďakujem .... za nič.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania