Tbiliská-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Chodnik pri ZS Tbiliska niektore auta (napr. Medirex - prevoz krvi) pouzivaju ako prijazdovu cestu k Zdravotnemu stredisku. Je to velmi nevezpecne, auto kluckuje medzi chodcami. Bolo by potrebne osadit zabranu na zaciatku chodnika zo strany Pri vinohradoch.

01. apríl 2021

Martin Čulen

pridavam aj zvacseny obrazok
01. apríl 2021

🌳

Nedramatizoval by som, že je to veľmi nebezpečné, ale tiež sa mi to nepáči. Inak chodí a parkuje tam aj školník na bielej Felícii. A pracovníci MČ, ktorí vysýpajú koše, tade jazdia aj skratkou po trávniku, čo väčšinou nevadí, no ak tade prejdú po daždi, pár dní tam ostávajú koľaje.

Stĺpiky ale nie sú riešením, iba plytvaním. Kvetináče zamedzili vjazdu spredu, tak si našli ďalšiu cestu. A to isté by sa zopakovalo nejakou inou trasou. Skôr je to o dohovore - k ZS okrem tohto Medirexu chodí ešte jedna červená Felícia. Dve vozidlá teda tvoria 90% týchto jázd, tak verím, že efektívnejšie by bolo len kontaktovať ich vodičov.
01. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Budeme iniciovať rozhovormi s prevádzkami v Zdravotnom stredisku, ktoré využívajú služby tejto spoločnosti vo veci príjazdu od Rustaveliho ulice.

O ďalšom riešení vás budeme informovať.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
28. apríl 2021

Martin Čulen

Dnes rano napriek isadenym stlpikom od Tbiliskej
18. máj 2021

Martin Čulen

Pan vodic dnes upozorneny, ale tvaril sa, ze nema inu moznost. Ak je toto problem, mal by mat vyhradene miesto za zdravotnym strediskom. Auto na chodniku nie je ruesenie.
18. máj 2021

🌳

Čoby nemal. Z Medirexu chodia dvaja rôzni vodiči - jeden parkuje normálne, to len tento má problém. Takisto podobná firma Synlab parkuje ok. Jednoducho arogantný človek, ktorý sa nepoučí, kým nedostane pokutu. Písal som Medirexu aj na FB, vraj to posunuli na odd. dopravy, ale reálny výsledok žiadny.

Akože nejde o najvážnejší problém ľudstva, ale keď už MČ vyhodila peniaze na 11ks stĺpikov (reálne stačili na rovnaký efekt možno dva), tak nech sa to dotiahne do konca.
18. máj 2021

Martin Čulen

Hlavne ma hneva, ze to auto tam chodi prave v case ked deti chodia do skoly a ludi do/zo zdravotneho strediska - to nutne vyvola kolizne situacie. Suhlas - 2 stlpiky na zaciatok chodnika z ul. Pri vinohradoch (samozrejme za vjazd do dvora rodinneho domu) by to vyriesili.
18. máj 2021

🌳

Mal som na mysli už pridané stĺpiky pri ZŠ (medzi kvetináčmi). Nie som fanúšikom ďalšieho stĺpikovania, zvlášť kvôli jedinému vodičovi. Kvôli zlým zákonom a nedostatočnej Mestskej polícii je zastĺpikované a zaklobúkované celé mesto, čo problém rieši jedine lokálne a vyvoláva potrebu ďalších stĺpikov o kúsok ďalej. Nákladné a neestetické riešenie, celé zle.
12. jún 2021

🌳

Medirex sa už polepšil a ani iné autá do zdravotného strediska po chodníku nejazdia. Žiada sa mi povedať, že sa podnet môže uzavrieť. Ale radšej to nechám na Martina, čoby autora podnetu.
12. jún 2021

Martin Čulen

suhlas, este sa sem tam vyskytne nejaky kurier, ktory si to tadial strihne, ale asi je to skor vynimocne.
Funfact - Medirex sa polepsil po tom, ako som to panovi soferovi explicitne povedal ked po tom chodniku vychadzal na cestu.
Dalsi krat mi povedal “Pan Culen, ste to dodrbali, ved sa vam to vrati” 🤷‍♂️ Tymto ho pozdravujem😉

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania