Upchaté kanalizačné vpuste na Segnerovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Líščiak Karloveský 04. augusta 2014

Žiadam kompetentných o vyčistenie kanalizačných vpustí na Segnerovej ulici. Konkretná vpusť sa nachádza pri trafike. Takýchto vpustí je na Segnerovej a v celej Karlovej Vsi viacero. Stojí za uváženie aby sa overili všetky vpuste. Inak nám môže hroziť rovnaké zaplavenie ulíc ako to bolo 3.8.2014 v ostatných častiach mesta. Ďakujem

04. august 2014

Anonymný užívateľ

zaplavenie nehrozi, vsetko stecie dole kopcom do Dunaja predsa ;) a kompetenti si odksrtnu usetrenych 14 eur a dvadsattri centov za cistenie vpusti, len aby potom zaplatili stovky eur za opravy podmytych chodnikov ;)
04. august 2014

Con

Takých kanálov je, žiaľ, v BA veľa. Vedenie mesta o tom dávno (aj roky) vie, no nič s tým nerobí.
Napr. http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/3580/upchaty-kanal
Radšej nech sa zaplavuje mesto ...
07. august 2014

Richard K.

... a medzitým vyplaví celé Líščie údolie, lebo až odtiaľ sú všetky kanále upchaté a nečistenéééé, pani starostka a odbor cez zeleň a ŽP!
+ pokosená tráva na sídlisku by sa mohla hneď zberať a odvážať, pretože po pár dňoch odloženia na chodníkoch !!! hnije a smrdí ľuďom pod nosom.
Preboha, kde je problém v tejto KV robiť veci poriadne???!!!
11. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Pravidelne minimálne raz do roka čistíme dažďové vpuste a žľaby v mestskej časti, no žiaľ nie je v našich finančných možnostiach dávať prečistiť všetky vpuste každý rok. Z toho dôvodu postupujeme parciálne každý rok po určitých úsekoch. V posledných rokoch sme opäť pristúpili k inštalácii tzv. kalových košov, ktoré nečistoty zachytávajú a uľahčujú čistenie.

Problém na Segnerovej ulici preveríme a zanesené vpuste dáme prečistiť.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
27. august 2014

J.M.

Informácia z Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.:
Dobrý deň.
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s. spravuje iba okrúhle kanalizačné poklopy. V prípade, ak ide o dažďové vpuste (mriežkovaný poklop), je potrebné sa obrátiť na príslušného správcu komunikácie. Vo všeobecnosti má na starosti cesty 1. a 2. triedy Magistrát a cesty 3. a 4. triedy má na starosti príslušná mestská časť. V prípade ak sa jedná o upchatú verejnú kanalizáciu, tak je potrebné obrátiť sa na náš dispečing na telefónne číslo 0800 121 333.
Ďakujeme za porozumenie.
13. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Podnet bol vyriešený.

Ing. Beata Boháčiková, ref.dopravy a verejného poriadku
13. apríl 2022

Anonymný užívateľ

... po takmer 8 (!) rokoch ... čo dodať ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania