Martinská-rozvodné siete-nebezpečný kábel

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Ján Ožváth 11. apríla 2021

Dobrý deň, chcel by som poprosiť o odstránenie nikam nevedúceho, zbytočného a voľne visiaceho elektrického, resp telekomunikačného kábla, ktorý tam je dlhodobo odstrihnutý a voľne pohodený na detskom ihrisku (viď foto vyššie), kým sa nestane tragédia!! Vedenie začína na Martinskej ulici č. 38 a prechádza krížom ponad plotom záhrady až na detské ihrisko Jama na Hraničnej ulici. Poprosím o odstránenie vedenia už od Martinskej ulice, nakoľko nám vtáky sediace na danom vedení dosť znečišťujú plot a okolie. A samotné odstránenie zbytočného obrovského betónového stĺpa na detskom ihrisku nechám na Vašom zvážení, ale to už by asi bolo veľa práce pre kompetentných. Za kladné a promptné vybavenie a za všetky nezranené deti vopred veľmi pekne ďakujem.

12. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.
13. september 2021

Ján Ožváth

Chcel by som sa opýtať, či niekto vôbec rieši podnet, ktorý som dal 11.4. Ide fakt o nebezbečný elektr. drôt a celkovo zbytočné elektr. vedenie a hrajú sa tam deti na detskom ihrisku, ktorých pribúda, nakoľko pribúda obyvateľov v blízkej novostavbe Nuppu. Tak poprosím už naozaj o urýchlené doriešenie situácie, kým tam nepríde k nešťastiu!!!. Keď sa niečo stane, potom to určite prídu zodpovedný doriešiť do 5 minút. Odpoveď na môj podnet, že situácia sa preverí nestačí. Čo sa tam preveruje 5 mesiacov?
14. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
16. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

opätovne sme požiadali kolegov, ktorí majú na starosti túto agendu, aby sa vyjadrili k podnetu.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
25. september 2021

Mária D.

V rámci diskusie, ano, ten telefónny kábel, ako aj veľmi veľa iných nedoriešených vecí v tejto časti je problémom nielen starej,ale hlavne novej doby. Kábel je dlhodobo nefunkčný,ale napriek tomu môže byť zlou-nebezpečnou výzvou pre akčno-hravých ľudí. Pripájame sa k upozorneniu na tieto nedostatky, pričom možno by bolo dobré aj prezretie najbližšieho prostredia-ploty,pieskovisko,tienidlo,zeleň-vyschnuté dreviny,tiež napr.na blízko susediacej Mart.ulici mávame veľké mláky na rozdrvenej ceste(časté ošpliechanie,kamienky),dlhodobo nesvieti lampa,aj po mnohých urgenciách, nedoriešenosť pozemkov-plotov,brán,či parkovania robí tu všeobecne mnohé problémy, vrátane zvýšenej návštevnosti neprispôsobivých osôb,tiež v spoločenských vzťahoch.
26. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň Mária,

Ak evidujete ďalšie problémy v danej lokalite, zadajte na to prosím samostatné podnety.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
29. jún 2023

Ján Ožváth

Dobrý deň,

stále sa nič nevyriešilo už 2 roky od podania môjho podnetu!!!. Poprosím mená + presný kontakt zodpovedných v rámci samosprávy, ktorým to neustále preposielate a tí nič neriešia. Asi to treba dať do médií ako vždy, aby sa problém vyriešil.

S pozdravom.

Ožváth
02. júl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet bol opätovne zaslaný samospráve. OPS nedisponuje menami riešiteľov podnetu.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.