Brigádnická-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
jajbolina 12. apríla 2021

Prosím o dobudovanie chýbajúceho chodníka v časti Brigádnickej ulice v úseku od Štrbskej po Hradnú ulicu (2. úsek Brigádnickej ulice chodník vybudovaný má). Je tam priestor na chodník, vozidlá môžu parkovať na pozemkoch majiteľov domov (každý dom má pozemok a vstup do garáže).

Chodci sú teraz nútení prechádzať pomedzi zaparkované autá, pritom priestor na vybudovanie chodníka tu naozaj je. Ide o magistrátnu cestu.

Primátor Vallo mal vo volebnom programe prioritu chodcov, tak dúfam že sa dočkáme nového kvalitného (vydláždeného) chodníka pre bezpečný pohyb chodcov. Ďakujem.

13. apríl 2021

Zdeno

Súhlasím, chodník tam skutočne chýba. Treba vysporiadať pozemky a spraviť niečo pre ľudí.
13. apríl 2021

Tomáš

Ak ste si nevšimli tak pán nie moc príma-tor ide proti chodcom, cyklistom a cestujúcim v MHD. Len to nelegálne parkovanie mu akosi nevadí.
14. apríl 2021

jajbolina

Súhlasím Marián, Vallo nasľuboval veľa a málo plní najmä smerom k chodcom. Je to architekt a pritom ďalej chodníky asfaltuje, ďalej toleruje parkovanie na chodníkoch. A parkovacia politka? Zvýhodňuje až 3 autá na rodinu, tomu vraví poriadok v parkovaní a podpora MHD? Len ďalší kecal vo funkcii.
12. máj 2021

Rudolf Latka

Chybajuce obrubniky na Kremelskej. Rozpadava sa potom aj chodnik a je to nebezpecne pre chodcov.
12. máj 2021

Rudolf Latka

omylom vlozeny komentar, malo to byt samostatne nahlasenie.
12. máj 2021

jajbolina

Rudolf Latka-celý chodník na Kremeľskej ulici je šmejdová práca, odtoky z domov mali byť vedené do dažďovej kanalizácie, tieto odtoky na chodníku sú všetky zanesené blatom, nefunkčné a čatso aj rozbité ako vidno z tvojej fotky.
Šmejdová práca, ten chodník by si zaslúžil komplexnú obnovu vr. nových obrubníkov a napojenie odtokov domov do šácht dažďovej kanalizácie.
17. máj 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
23. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Sekcia výstavby

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
23. júl 2021

jajbolina

Vaša farizejská odpoveď ma nezaujíma, som zvedavá či tu vybuduje ten chýbajúci chodník a zároveň opravíte druhú časť chodníka na Brigádnickej ulici DLAŽBOU (asfalt nepatrí na chodník, robme konečne poriadne aby toto mesto bolo krajšie). Nie je hanba ako vyzerajú chodníky v hlavnom meste?
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/93459/brigadnicka-chodnik-poskodena-dlazba
03. október 2023

jajbolina

Ubehlo 2,5 roka od nahlásenia podnetu. Ide o magistrátnu ulicu a magistrátne pozemky. Môžete prosím preposlať podnet na magistrát či sa plánuje na tejto časti Brigádnickej ulice vybudovať chodník (je tu priestor a magistrát vlastní pozemky).
Ak nemá mesto peniaze na dlkáždený chodník, poteší aj lacnejší asfaltový, hnevne nech sme my chodci a najmä deti v bezpečí pre autami. Alebo necháme chodcov na hanbu motať sa pomedzi autá? Každý dom tu má pozemok a vstup na vlastný pozemok.
Prosím o vyjadrenie magistrátu. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania