Hraničná-zastávka MHD -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 13. apríla 2021

Dobrý deň,

Chcel by som sa spýtať, prečo sa neosádzajú na nových zastávkach označníky v novom dizajne? Mal som pocit že už existuje nejaký design manuál pre zastávky MHD a ich prvky, ale možno by ho bolo dobré napevno uviesť do praxe. Keď to išlo na najbližšej konečnej Grófska niva, Karloveskej radiále, v Rači, na Americkom námestí atď., prečo nie aj pri ostatných? Aj pre zastávky regionálnej dopravy platí to isté. To je hanba verejných priestranstiev.

S prianím pekného dňa

Daniel

13. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
14. apríl 2021

jajbolina

Už by naozaj mohli osádzať všade nové moderné označníky, nie tieto z doby socialistickej, je to hanba. Ak má magistrát na platenie celoročného zamestnanca na riešenie komárov (pričom je to problém len v niektoré roky, aj to len pár mesiacov v roku), nech nájde zdroje aj na nové označníky a dá dotáciu DPB na ich obstaranie.
17. apríl 2021

Ondrej I

Tiež som čakal, že novozriadené zastávky budú mať nové označníky, ktorých dizajn už má byť jednotný pre celú župu (https://www.bid.sk/download/B20200124T000000029.pdf). Nie je to len o tejto zastávke Stachanovská, ale napríklad aj Kulháň.
26. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.
11. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Nakoľko v čase plánovanej realizácie a spúšťania novej linky do tejto lokality nebola doriešená problematika nových označníkov a ich osádzania a celkovo dodanie, nebolo možné ich tu osadiť.
Postupne sa nový označník dostane aj do tejto lokality, zatiaľ je zastávka vybavená takto.
Ďakujeme za Vašu priazeň.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.