Latorická-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý

Dobrý deň, Ihrisko na Latorickej potrebuje nutné údržbu nakoľko sa všade nachádza obrovské mnostvo špakov a je potrebné ho kompletne cele vyčistiť. Všade sa nachádza zároveň aj obrovské mnostvo veľkých kameňov ktoré sú nebezpečne pohodene po celom ihrisku. Ďalším problémom sú stromy a kriky a konare ktoré zasahujú do chodníkov bolo by potrebné ich upraviť to platí pre cele ihrisko. Ďakujem Daniel

20. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok na detskom ihrisku a orez kríkov a konárov na Latorickej ulici po osobnej obhliadke zabezpečia VPP pracovníci miestneho úradu v priebehu najbližších dní. Ďakujeme za upozornenie a prajeme pekný deň.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
03. apríl 2024

Odkazprestarostu.sk

Vážení užívatelia, pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je ďalej riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/146394/latoricka-ihrisko-neporiadok-a-odpadky-vo-verejnom-priestranstve

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu. Ďakujeme za pochopenie.

/Admin Pavol

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.