Problemove parkovanie na platenom parkovacom mieste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Z. 11. augusta 2014

Dobry den,

mame zaplateny parkovaci box c. 4 na Kazanskej ulici.
Bohuzial, parkovacie miesta su tu take uzke, ze aj pri riadnom zaparkovani priamo medzi ciary mate problem vystupit z auta, hoci len z Fabie, ked su po Vasich oboch stranch v tom case zaparkovane auta.
Preto samozrejme auta na vedlasom (v tomto pripade uz neplatenom) mieste parkuju vzdy tak, ze zasahuju do nasho PLATENEHO parkovacieho miesta, cim ho nam znemoznuju plne vyuzivat.
Mozete nam prosim poradit, ako mame zaparkovat na svojom parkovacom boxe c. 4 (vid prilozene foto) tak, aby sme mohli zo svojho auta normalne vystupit a nechat tiez priestor pre auto, ktore bude parkovat na mieste c. 3 ?????
Ako obcan platiaci za parkovanie ziadam o vykonanie napravy tak, aby sme mohli kedykolvek na svojom mieste zaparkovat bez problemov.

Dakujem.

11. august 2014

nepšo

Dobrý deň,
podobná situácia je v celých podunajských biskupiciach , nakoľko niekto , kto vyznačoval parkovacie miesta , ktoré môžu zaberať obyvatelia mestkej časti s preukazom ale aj tie "voľné" , pravdepodobne buď nerozmýšlal , alebo si očividne nevyskúšal parkovanie v danej lokalite . Nielen , že je veľké umenie do daného miesta vôbec zaparkovať , ale hlavne z auta obklopeného ďalšími autami vystúpiť bez toho , aby ste poškodili/odreli iné auto...Akože prepáčte , ale nemá každý 50 kg a 150 cm nato , aby sa bokom prepchal cez voľných 20 - 25 cm...Človeka , ktorý to takto schválil by mali okamžite "povýšiť za blbosť" .
07. október 2014

Zuno

A to mate na tom odbore ing. Silviu ktora ma tych 50kg
a ked sa stazujete povie Vam ze je to o susedskych vzdahoch :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania