Račianska-svetelný smog

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Sykora 20. apríla 2021

Pri posunuti cervenej znacky (tercika) na presne miesto, zmeni lokalizaciu ulicu Racianska 1 (Racianske myto) na nam. Biely kriz. Ale toho sa podnet netyka, ale konkretne velmi silno svietiacej reklamy realitna kancelaria Sirius, ktora svieti od zotmenia celu noc do prilahlych okien, a nakolko nie je tienena, tak tipujem ze kazde z piatich led svetiel o vykone 20w (cca 3600 lumenov) je dost neprijemych nakolko pri pohlade von svietia rovno ludom do bytov ako dialkove svetla auta. Poprosim ak by sa dalo, casovo obmedzit svietenie zbytocnej reklamy, teda v case vecer od 19 do 7 hodiny rannej. Alebo pouzitie bocnych (hornych) plechov, aby svietili len tam kam maju a nevytvarali zbytocny svetelny smog. Aj firma naproti PODLAHy by mohla obmedzit dobu svietenia. Dakujem i ked je to asi tak troch

04. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za váš podnet. Po prijatí podnetu sme ihneď kontaktovali písomne majiteľa a vyzvali k náprave. Bohužiaľ doteraz sme nedostali odpoveď. Podnet bol zaslaný na oddelenie verejného poriadku.

Kancelária starostu
06. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zverejňujeme odpoveď od konateľa spoločnosti RK SIRIUS :

Informovali som o tom firmu, ktorá bannery vyrábala, inštalovala a nasvietila. Sľubili, že sa tomu v najbližších dňoch povenujú a posnažia sa to vyriešiť k spokojnosti všetkých.

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania