Vazovova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Milan 20. apríla 2021

Dobrý deň.

Chcel by som upozorniť na roky trvajúce nebezpečné kolízne situácie, ktoré vznikajú na začiatku Vazovovej ulice.

Problém je v jednoduchosti ten, že autá prichádzajúce z Mýtnej ulice (od NBS) ohrozujú autá prichádzajúce z opačného smeru Mýtnej ulice (od Račianskeho Mýta) tým, že sa plynule bez upozornenia "votrú" do druhého, ľavého pruhu, akoby boli na hlavnej.

Čo by sa tu nemalo stávať, keďže z jedného aj druhého smeru Mýtnej pokračujú na Vazovovu ulicu dva plnohodnotné samostatné pruhy.

Do fotografie som poznačil vodorovné zábrany, ktoré tam na tých pár kritických metrov navrhujem osadiť. Ak máte lepšie riešenie, prosím navrhnite.

20. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
20. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. apríl 2021

Michal Čup

Takéto zábrany by mali byť taktiež na každom pripájači na Prístavný most. Hlavne z Einsteinovej a Dolnozemskej na D1. Naozaj si neviem vysvetliť počínanie ,,šoférov" ktorý sa vygúľajú v 50tke hore na most a pripájací pruh úplne odignorujú a namiesto toho aby sa v nom rozbehli a bezpecne a plynulo pripojili, strhnú to hned na začiatku (priam ešte cez šrafovanie!!!) pred vozidlo idúce v pravom pruhu po D1.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania