Miletičova — chýbajúci chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Bolo by možné nejakým spôsobom skultúrniť priestor za trafikou na zastávke Miletičova smerom ku Ružovej doline? Nie som si istý, či chodník je to správne riešenie, ale asi lepšie ako niekoľko desaťročí vyšlapaný trávnik. Ide o mestský pozemok, tak dúfam, že to bude možné.

21. apríl 2021

Floralys

skutocne mame iba dve riesenia? vyslapany travnik alebo asfaltovy chodnik? odstranit novinovy stanok, travnik zarovnat a vysadit trvalky, okrasne travy a zasypat okrasnym kamenom. hotovo 👍
21. apríl 2021

Common Ennemy

A do mesiaca bude vyšľapaný chodník v trvalkách...
21. apríl 2021

Floralys

ale prosim vas... uz sa zmierte s tym ze asfalt nie je riesenie. da sa to aj oplotit drevenymi stlpmi a prirodnym lanom ale to by sa k tomu nemohli vyjadrovat ludia co miluju gyc a asfalt.
23. apríl 2021

Peter

Drevené stĺpy, prírodné lano, okrasný kameň... a do stredu betónovú fontánu s anjelikom z Hornbachu. To veru nie je žiaden "gýč", ale štandard v sedliackych kolóniách, vybudovaných nielen naokolo Bratislavy...
Ten priestor je v tieni, takže tam prežijú max. kríky a prvotným problémom nie je dané miesto, ale stánok, okolo ktorého sa nedá prejsť kvôli naširoko pootváraným vitrínam. Tam smerujte vašu sťažnost...
27. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás to, ale mestská časť v tejto veci nemá ako konať. Okolo novinového stánku je chodník a, bohužiaľ, si ľudia aj tak krátia cestu cez trávnik. Ak by sa aj osadili stĺpiky, či nasadili trvalky, (ktoré by kvôli tieňu neprežili), ľudia by si aj tak našli spôsob, ako prejsť čo najkratšou cestou, a teda cez trávu. V tomto prípade považujeme podnet za uzavretý, pretože riešenie nie je na mestskej časti, ale na ľuďoch šliapajúcich trávnik.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
27. apríl 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
magistrátna odpoveď je nezmysel. Nechce sa mi to ani rozoberať. Načo majú tie drahé manuály na verejný priestor a metropolitné totok, keď tu nakoniec napíšu takýto blábol?
Prepáčte, prosím, expresívnejšie výrazivo, ale inak sa naozaj nedalo. Ospravedlňujem sa.
S pozdravom.
07. máj 2021

Ondrey

Dobrý deň, ak teda správne rozumiem odpovedi mestskej časti, problém je v ľuďoch, ktorí kráčajú tade, kadiaľ vedie prirodzená pešia trasa a nie tade, kde si to niekto od stola zmyslel a naplánoval a problém nie je v mestskej časti, ktorá tieto chodníky buduje a spravuje? Prosím o opätovné preposlanie mestskej časti, keďže problém ostal nevyriešený a neidentifikoval sa problém, ktorý by jednoznačne bránil jeho vyriešeniu okrem neochoty mestskej časti. Ďakujem
09. máj 2021

Peter

Odpoveď MÚ Ružinov bola vyčerpávajúca v tejto nezmyselnej a zbytočnej téme...
"problém je v ľuďoch, ktorí kráčajú tade, kadiaľ vedie prirodzená pešia trasa a nie tade, kde si to niekto od stola zmyslel a naplánoval"
Ľudia si vytvorili skratku poza stánok z jediného dôvodu - častokrát im vadí plne otvorená vitrína novinového stánku okolo ktorej sa nedá prejsť, pretože tesne vedľa chodníka (stánku) parkujú autá a zostáva tam min. priestor, ktorý je hlboko pod požadovaným 1,5 metra.
20. apríl 2022

Ondrey

Môžem poprosiť znovu otvoriť tento podnet? Trafika bola odstránená, takže priestor si o to viac pýta aspoň základnú údržbu. Ružinovská samospráva síce dala ruky od problému preč a hodila to na občanov, no verím, že s ohľadom na blížiace sa voľby bude možné ušliapanú hlinu aspoň rozryť a zasiať trávu. Ďakujem
21. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Samospráva sa k danému podnetu už vyjadrila a momentálne nevidím dôvod podnet znovu otvárať. A ohľadne pozostatkov po trafike, prosím otvorte nový podnet.

Vďaka.
S pozdravom,
Admin.
22. apríl 2022

Ondrey

Mám vytvoriť podnet s rovnakou fotkou a rovnakou otázkou? Obávam sa, že ste moju poslednú správu nepochopili tak, ako som ju myslel.
22. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].

Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania