Mierová-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Vozidlo je dlhodobo odstavené a nikto s ním nejazdí, ma sfuknute koleso a len sa pri ňom zbiera bordel. O 200 dní mu vyprší STK ale snáď do vtedy už ho mestská časť odtiahne alebo aspoň majiteľovi vyrubi dan za zaberanie verejného priestranstva.

21. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
22. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Sekcia životného prostredia

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
22. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pokiaľ je vozidlo uspôsobené na premávku má právo parkovať na parkovacích miestach.
Tento problém vyrieši až pripravovaná parkovacia politika, ktorú začneme spúšťať tento rok. Jej pravidlá umožňujú parkovať na parkovacích miestach autám uspôsobeným na premávku len v prípade, že má jej majiteľ zaplatené parkovanie. Cena parkovania pre rezidentov bude výrazne výhodnejšia oproti cene parkovania pre ľudí bez trvalého pobytu v danej zóne.

S pozdravom
Kedy? po roku 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. apríl 2021

Marian

A myslíte si že majiteľ nezaplatí 50 euro aby si tam ten vrak nechal stáť? Tu ide o to ze majiteľ to ma na háku ze zaberá parkovacie miesto niekomu kto by ho využil lepšie a používa auto. To je to iste ako keby si zaparkujem karavan na parkovisku a budem v ňom bývať. Za takéto užívanie sa na platiť poplatok za zaberanie verejného priestranstva. Prečo takuto páku nechcete použiť na týchto ľudí keď na to máte právo??? Chcete problém riešiť alebo len dúfať ze sa to všetko vyrieši neskôr? Potom zrazu zázračné všetci odstránia vraky? Stále bude xy ľudí čakať kým ich mesto odtiahne. Vallo a všetci politici v meste chcú aby sme tu mali trvalý pobyt aby šli peniaze do mestskej kasy... ale keď tu máte ľahku možnosť si ich vybrať vo forme dane za zaberanie verejného priestranstva tak to už nechcete???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania