„Rekonštrukcia“ križovatky Westend

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Rambling 11. augusta 2014

Ako je možné, že mestská časť dovolila developerovi J&T takto katastrofálne prepytujem "zrekonštruovať" dôležitú križovatku Lamačská cesta - Dúbravská cesta? Zdá sa že pán Korbačka dokáže vybaviť aj v Karlovej Vsi aj nemožné...

Však to je hanba a porovnateľné možno tak s Albánskom! To nestačí, že už aj samotná výstavba je v rozpore s územným plánom a úplne ignoruje hlavnú cyklomagistrálu? Prečo nebol developer J&T zaviazaný vymeniť aspon ten kúsok asfaltu na ostrovčekoch spolu s obrubnikmi?

Ale najväčší výsmech je posunutie jazdných pruhov v samotnej križovatke, v dôsledku čoho zasahuje vybetónovaný pruh pre autobusy a nákladné vozidlá už len do polovičky.

Toto keď niekto skolauduje, tak by mal dostať okamžitú výpoveď za nekompetentnosť!

zdroj fotodokumentácie: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=721004&page=19

11. august 2014

tomass

ano, suhlasim
11. august 2014

Peter

Suhlasim!!!! Absolutne nerozumiem tej rekonstrukcii, tak uz ked sa pustili do obrovitanskej rekonstrukcie krizovatky, tak ju mali spracit CELU!!!! A nie oni urobia jednu polovicu!!!!!!
12. august 2014

penta

to je tak, ked cielom J****&Trtka je zarobit na prenajme budovy a rekonstrukcia krizovatky je nutne zlo, takze do toho treba investovat co najmenej...
12. august 2014

Kajnšmetke

No to som zvedavy na tu odpoved ked vobec nejaka pride :D Kto bude odpovedat pani starostka Karlovej Vsi? Ktora ma nos pernamentne hnedy od toho co ho strka J*****&Trtkovi do zadku? Alebo ta babka Ftacnik so svojim poskokom Andrassym, ktory si mysli o sebe ze je sofistikovany socialny inzinier?
LAMEM PALICU NAD TOUTO ZGERBOU CO RIADI TOTO MESTO!!!
12. august 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, penta a Kajnšmetke,
na tomto portáli je prípustná aj ostrá a emotívna kritika bez vulgárnosti a urážok, tie obsah kritiky zbytočne diskreditujú a znižujú jej účinok.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
12. august 2014

marcp

Veľká škoda že na SK je všetko tak skorumpované, nefunkčné a vo vlastníctve J&T, Penty, Širokého a iných sponzorov tej strany ktorá ide "správnym" Smer-om. chce sa mi z toho zvracať a najradšej sa odsťahovať ale aj napriek tomu verím že raz tieto praktiky vymrú aj s ich majiteľmi, straníkmi a vodcami...
13. august 2014

Zdeno

Súhlasím, úplná katastrofa. Robil som na viacerých projektoch v BA. Vždy bola požiadavka mesta pri zásahu do vozovky výmena krytu na celej šírke vozovky na ceste aj na chodníkoch. Jednoznačne mali vymeniť obrus na celej križovatke. Oni len zaflekovali minimum a ešte ako! Stačí porovnať o pár metrov vyššie pred dvomi mesiacmi prekladali v chodníku nejaké káble a museli vymeniť kryt na celej dĺžke aj šírke chodníka a títo polepili len čo museli.
16. august 2014

Jozef

Na taketo "darceky" od J&T som si už zvykol... Vsetko coho sa tato banda "chytí" skončí podobne...
21. august 2014

anwo

Je to cistý primitivizmus!!! Jedine vysvetlenie je take, ze kazda osoba ktora je do tohto zaiteresovana je primitiv!!! Pretoze normalne zmýslajuci clovek by to tak neurobil.
27. november 2014

.

Stav riešenia podnetu = nikým NERIEŠENÝ
02. marec 2015

diky

teraz "opravovali" aj podchod a pri ňom postavili stĺp, vďaka porušeniu izolácie už priam tečie voda v podchode - nie že by bol doteraz suchý, ale toľko vody tam určite nepresakovalo....
16. júl 2022

Martin Uváček

Podnet treba preposlať magistrátu, nakoľko naň za tie roky nikto nereagoval.
17. júl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania