Odstaveny vrak

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Roman 12. augusta 2014

dlhodobo odstavene vozidlo na Muskatovej ulici ktoremu uz skoncila platnost STK a EK

13. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Majiteľ vozidla bez platnej STK a EK porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. Požiadali sme políciu o lustráciu majiteľa vozidla a následne mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie kontrol v termíne do 30 dní od obdržania výzvy ak ju majiteľ nesplní odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.

kancelária starostu
08. september 2014

Bobby Vrakkiller

Pod Micra-ou sa prekrásne hromadí špina, bez akéhokoľvek riešenia.
13. október 2014

VladoB

Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií je len čierna diera, kam samospráva posunie problém a tam to hnije... :( ani za 2 mesiace sa s problémom nič nespravilo a takto je to pri všetkých vrakoch v BA, nahlasoval som iný problém, ktorý registrujú od februára, tiež len "preposlané na okresný úrad"
23. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom k tomu, že majiteľ na základe našej výzvy nekonal, podnet sme postúpili na ďalšie konanie na Okresný úrad Bratislava - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.
Vážený pán Vlado B, pokiaľ mestská časť Ružinov neobdrži rozhodnutie tohto úradu, žiaľ nemôžeme konať, pretože obec môže odtiahnuť len vozidlo, ktoré nemá evidenčné číslo, resp. ktoré bolo vyradené z evidencie okresným úradom. Mestská časť nevie ovplyvniť konanie okresného úradu.


kancelária starostu
30. marec 2015

roman

Auto je v sucastnosti bez SPZ... Majitel-ka ich zrejme odstranil-a.
Odtiahnutiu uz nic nebrani...
24. apríl 2015

VladoB

Asi je to neuveriteľné, ale vrak je preč :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania