Studenohorská-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený

voľnočasový areál pri ZŠ: 1. chýbajú 2 basketbalove koše - je tam iba konštrukcia bez samotnyvh košov. 2. ochranná sieť na ihrisku pre loptové športy je na mnohych miestach dotrhaná. je stále funkčná avšak je potrebné ju popripevňovať....

28. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
V týchto dňoch vystavujeme objednávku na zakúpenie basketbalových košov, malých futbalových bránok a ďalších prvkov.
Čo sa týka sieťky – situáciu potrebujeme konzultovať s revíznym technikom, či tam môže byť pevné pletivo. Sieťka tohto typu žiaľ bude stále v tomto stave – rozrezaná, dotrhaná. Robia to deti, mnohokrát nemajú problém cez diery preliezať aj rodičia, hoci bránka je hneď vedľa.
Kto? Oddelenie dopravy, správy majetku, grantových schém a životného prostredia
Kedy? Druhý polrok 2021

Marína Gorgheto
Referát komunikácie
19. december 2021

Jan

Siete su stale dotrhane; za zvazenie stoji pridanie 2 dalsich vchodov, aby napr. po loptu prekopnutu ponad nebolo treba ist uplne dookola.

Navyse je na ihrisku hnijuce listie a mnozstvo kamienkov pozdlz murika.

A lampy v okoli nesvietia.
27. marec 2022

Hayduke

Komunálne služby Lamač siete opravujú niekoľkokrát ročne, taktiež upratujú kamienky pri múriku. Naposledy som ich videl drôtovať siete začiatkom marca, vydržalo to asi 10 dní... Nemá to zmysel, keď deti siete používajú ako preliezku. Tiež sopm videl, ako detičky prehadzujúy kamienky cez sieť, a mamky sedeli vedľa a ťukali do mobilu.. Takže asi tak
25. november 2023

Hayduke

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Komunálne služby Lamač opäť urobili generálku sietí. Opravené diery a uchytené siete.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania