Košická-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Lopez Markesz 11. mája 2021

Toto vozidlo pravidelne parkuje na Košickej 49, kde je umiestnený ZSE drive. Problém je v tom, že po zaparkovaní si pripojí nabíjací kábel do auta a auto celý deň nenabíja a niekedy na konci dňa alebo niekedy na konci týždňa pustí na 30 minút nabíjanie a potom veselo odchádza bez zaplatenia parkovného, ktoré je zdarma iba na 3 hodiny pokiaľ nabíjate. Všimol som si, že veľa vozidiel čo sa chce dať nabíjať tak odtiaľ odchádza, lebo tam stojí toto auto, ktoré je iba plugin hybrid a nepotrebuje sa nabíjať týždeň alebo celý deň. Podľa informácií od ZSE si môžete nabíjací kábel do vozidla napojiť bez toho aby ste museli vykonať autorizáciu a následne si spustili nabíjanie kedykoľvek počas dňa alebo týždňa. Z toho vyplýva, že majiteľ tohto vozidla neplatí parkovné a bráni v nabíjaní ostatným.

11. máj 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
12. máj 2021

NaTrnavke

treba zavolat 159 a nahlasit, vacsina ZSE drive ma tzv park dots (vsimnite si v Auparku), tak vedia, ci tam niekto stoji a nenabija sa
26. máj 2021

Odpoveď samosprávy

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha
05. august 2021

Martin Uváček

Fotené 4.8.2021 o16:15. Auto tam vtedy neparkovalo. Pretrváva ešte tento problém?
30. január 2024

🌳

Podľa mňa sa môže označiť ako uzavrretý. Ani teraz tam dané vozidlo nie je a zadávateľ podnetu sa 2 roky nevyjadril.
30. január 2024

Martin Uváček

Milujem tejto podnety ktoré sem niekto dá a potom sa už nestará a nereaguje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania