Naplaveniny na ceste (Kuklovská)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš 17. augusta 2014

Poprosil by som o vyčistenie zákruty a krajnice na Kuklovskej pri križovatke s ulicou Sološnícka. Po búrke, ktorá sa tu prehnala pred dvoma týždňami je tak v zákrute ako aj ďalej na krajnici niekoľko centimetrová vrstva blata a štrku.

24. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. O situácii po silných dažďoch samozrejme príslušné oddelenie správy komunikácií vie a zabezpečilo upratanie v rámci bežnej údržby.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
30. jún 2016

Anonymný užívateľ

Ako každý rok aj teraz po prvých búrkach je v zákrute veľké množstvo prachu, štrku a každý prejazd áut je sprevádzaný rozvírením tejto špiny. Nakoľko je v zákrute aj veľké množstvo štrku pošmyknutie, napr. na motorke, je vysoké. Poprosím o zabezpečenie vyčistenia a priebežnej kontroly, prípadne skúsiť do budúcoročného rozpočtu naplánovať financie na výstavbu nízkej bariéry, ktorá zabráni stekaniu zeminy a štrku z lesov.
10. júl 2016

WhenTheLeveeBreaks

Pri veľkej búrke 2. júla sa na Kuklovskú z lesa nad Sološníckou valili potoky vody a priniesli so sebou (ako vždy) blato a kamene. Po suchom týždni je z toho prach, ktorý víria prechádzajúce autá.

Viem, že táto komunikácia je v správe magistrátu a že sa pre parkujúce autá ťažko čistí. Napriek tomu by sa o to niekto mohol pokúsiť.
10. júl 2016

Zoja

Prosím správcu komunikácie, aby očistil cestu v križovatke Kuklovská - Sološnická. Je tam veľký nános prachu a kameňov. Je to nebezpečné pri prejazde, prach znečistuje okolité autá. Predpokladám, že zvýšenú prašnosť pociťujú aj obyvatelia okolitých domov.
11. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dispečing správy komunikácií dal vyčistiť a spláchnuť Kuklovskú ulicu 4.7. v noci. Pokiaľ ide o riešenie obrubníka resp. zabránenie nánosom, správca cesty o tomto probléme vie, je takých viacero v meste. Riešenie je však otázkou financií v rozpočte, na ktorý majú vplyv napr. aj poslanci v rámci ich priorít.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
08. február 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, na predmetnom useku su aktualne len stopy nanosov piesku/bahna/atd.
avsak staci silnejsi dazd a na nechranenu cestu sa opat nieco nanesie/naplavi (vid priloha)
10. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie správy komunikácií podnet preverilo, skontrolovalo Kuklovskú ulicu a uviedlo, že podnet je neaktuálny. Znečistenie sa na ceste nenachádzalo.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania