Alarm novinoveho stanku - Ruzinovska (poliklinika/zmrzlina)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Martin Ilavsky 18. augusta 2014

Dobry den,

chcel by som upozornit na problem, ktory trva uz niekolko mesiacov. Novinovemu stanku na ul. Ruzinovska (el. zastavka Herlianska, zastavka pri poliklinike v smere na Astronomicku) zblbne obcas alarm a celu noc rusi nocny klud.

Mestska policia o tom probleme vie, ludia sa na nich obracaju o pomoc. Odpoved od policie je, ze: "tam uz boli ale nevedia najst majitela stanku".
Tato odpoved je nielen neprofesionalna a cloveku je az do placu, ale to snad nemoze byt pravda, ze policia ma takyto "problem".

p.s. Obrazok hukajuceho alarmu sa neda spravit, ak by bolo nutne video tak ho v noci pojdem natocit.

18. august 2014

MiŠa

Túto noc to bolo niečo zúfalé. Alarm hučal celú noc a nedalo sa spať. V prípade alarmov by mala mať mestská polícia kontakt na vlastníka objektu. Ale ak nie je napojený na políciu a slúži iba na odstrašenie nepohneme sa nikam.
18. august 2014

Klára

To ten stánok je cez deň zatvorený? Ak tam bývate, tak upozornite predavačku alebo predavača, nech to vyrieši s majiteľom.
18. august 2014

ivan

Ludia neviete zobrať trojkilové kladivo , alebo kus roxoru a spraviť s tým poriadok. 15 sekundová záležitosť, počkať na zlé počasie a pome.
18. august 2014

sme12345

Klara ma pravdu, treba sa porozpravat cez den. ale je mozne, ze predavac/ka nie je majitel/ka. preto suhlasim aj s ivanom. je to svojpomoc, v pripade nutnosti je dovolena.
19. august 2014

MiŠa

To ale nerieši ten problem že celú noc to hučalo nedalo sa spať a polícia sa nevedela spojiť s majiteľom stanku lebo nevedeli kto to je!!!
19. august 2014

Klára

sme12345 - predavačka hádam vie, kto je majiteľ a pre koho pracuje. Ničenie je čistá hlúposť - slovenská nátura- všetko si zničme, rozkopme, posprejujme, zašpiňme a potom sa posťažujme...
19. august 2014

sme12345

tak si to tam rieste ako viete
20. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k podnetu uvádzame, že sme sa skontaktovali s majiteľom novinového stánku, ktorý prisľúbil okamžitú nápravu.

kancelária starostu
21. august 2014

Martin Ilavsky

Dakujem, dufajme teda, ze ten alarm opravia. Myslim, ze sa Vam podakuju viaceri obyvatelia z okolia.
27. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je už vyriešený.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania