Drotárska cesta-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Tomas Moc 17. mája 2021

Dobry den.
Pre absenciu dopravneho znacenia na verejnom parkovisku prilahlemu k Drotarskej 50 dochadza k nebezpecnym situaciam pri kazdom vyjazde z tohoto bytoveho domu na Drotarsku cestu. Auta parkujuce na divokom parkovisku absolutne (az po takmer uplny vyjazd a teda zablokovanie pruhu v smere od SUZA k potravinam Kraj) blokuju akykolvek vyhlad. Je len otazkou casu kedy na tom mieste dojde k nehode. Situaciu by vyriesilo bud namalovanie parkovacich miest s jednym vynechanym, alebo zlta ciara.

17. máj 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
01. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
14. august 2021

Peterr

Len pre úplnosť - nahratá fotografia je dosť zavádzajúca. Toto je jediný raz, čo vidím, že stoja vedľa seba 4 autá. 99,9% času tam parkujú maximálne 3 autá vedľa seba. Výjazd z dotyčného domu je teda rovnako "nebezpečný", ako keď sa vychádza z ktorejkoľvek inej časti daného parkoviska. A neviem o tom, že by pri tom dochádzalo k nejakým nehodám, pričom to parkovisko tak funguje už roky rokúce... Treba proste vychádzať na cestu opatrne, to je asi celé.
22. december 2022

Tomas

Nastasite uz vybavene, a je tam klasicka krizivatka. Pan nado mnou nema absolutne ponatie, co je krizivatka a co "miesto mimo cesty". Ziadne oficialne parkovisko na tomto mieste tiez nie je zriadene. Len divoke odstavisko aut pre sedlač.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania