Dunajská-zmena harmonogramu vývozu odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Silvia 20. mája 2021

Dobrý deň,
rada by som sa informovala, či nie je možné presunúť odvoz smetí z Dunajskej ulice na inú hodinu ako 7:45 ráno? Každé jedno ráno v hlavnej špičke, keď sa ľudia ponáhľajú do práce na 8smu, smetiarske auto na Dunajskej ulici zablokuje celú premávku na 10minút. Občania by veľmi ocenili, keby táto služba bola presunutá buď na skoršiu hodinu alebo potom na neskôr, keď cesta už nebude tak vyťažená. Vopred ďakujeme za riešenie problému.

20. máj 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
04. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

harmnonogram vývozu je pripravovaný s ohľadom na viaceré kritériá a v nadväznosti na ostatné ulice, keďže v Bratislave je ulíc veľa. AJ malá zmena v harmonograme kauzálne spôsobí zmenu prakticky celého harmonogramu, čo je stav, ktorý nie je želateľný - keďže by to spôsobilo upchanie iných komunikácií, ktoré sú tranzitne vyťaženejšie, vzhľadom na fakt, že naše personálne kapacity (aj na vývoz smetí) nie sú nekonečné.

Podnet preto považujeme za uzavretý, ďakujeme však, že máte záujem o fungovanie nášho mesta.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
21. august 2023

Matej

Dunajská-prekračovanie limitov hluku-vyprázdňovanie kontajnerov

Dobrý deň,
chcem nahlásiť rušenie nočného kľudu pracovníkmi spoločnosti OLO, ktorí na Dunajskej ulici vyprádzňujú kontajnery o 5:30 ráno! Napr. dnes 21.8.2023. Nie je to prvýkrát čo som sa na zhruba 15 min. trvajúci neprtetžitý hluk zobudil. Nesie sa to celou ulicou v danej časti. Chcem vás preto požiadať o naplánovanie vyprázdňovania kontajnerov na iný čas, kedy nebudú rušiť nočný kľud.
21. august 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. august 2023

Matej

Vdaka za uverejnenie ale nemyslim si ze ide o rovnaky podnet. Prave vyriesenie toho povodneho podnetu zrejme sposobilo ze zacali vynasad odpad v takuto sialenu hodinu. Minule ma zobudili okolo stvrtej rano, mal som ich priamo pod oknom. Nasledne sa presunu o par metrov dalej a cele sa to opakuje. Pani Silvii by som odporucil aby presla na zelensi sposob dopravy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania