Rovniankova - diera zahádzaná bordelom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Miroslava 23. mája 2021

Dobrý deň, chcem upozorniť na "dieru" v chodníku/ceste pred zadným vchodom bytového domu na ulici Rovniankova 5 (vchod od DK Zrkadlový háj. V tejto "diere" je nahádzaný bordel a je čiastočne prekrytý paletami. Môžete prosím tento neporiadok odstrániť a opraviť chodník/cestu ?

05. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za nečinnosť.
Lokalita je zaradená do evidencie opráv referátu technických činností. V pláne je výraznejšia oprava výtlkov na Rovniankovej ulici, termín opravy priblížime hneď, ako to bude možné.

Dávid Pavlík, referát komunikácie
07. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie podnetu sa naťahuje z dôvodu, že správcovi bytového domu bola vlani zaslaná naša opätovná výzva na vykonanie bezodkladnej opravy predmetnej prípojky splaškovej kanalizácie s predložením harmonogramu opravy v čo najskoršom termíne, keďže podľa vyjadrenia Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s. spôsob riešenia kanalizačnej prípojky (zaústenie splaškovej kanalizácie do kónusu dažďovej kanalizácie) nebol povolený.
Odozva neprichádza, kolegovia však vec riešia a urgujú, tiež pripravujú stretnutie so správcom. Žiaľ, danú cestu nemôžeme a nechceme opraviť pred tým, ako sa opraví kanál pod ňou.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
17. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

miesto bolo počas vlaňajška opravené našimi kolegami v koordinácii s BVS.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? marec 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania