Zničný chodník (kvôli autám jazdiacim cez neho)

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Netro 22. augusta 2014

Žiadam o zabránenie prístupu vozidiel na zeleň a opravu chodníka. Náklady na opravu chodníka i obnovu zelene požadujem aby mesto a SND (ako vlastník pozemku) vymáhalo od vodičov parkujúcich na zeleni, ktorý chdník používajú ako vstup na "tankodrom".

22. august 2014

ibratislava

Podľa mne známych informácií mesto momentálne rokuje s SND o vyriešení tohto problému. V kuolároch sa hovorí o vytvorení malého parku na tomto mieste (niekoľko stromov, chodník, možno vodný prvok a osvetlenie). Uvidíme ako sa to celé vyvinie avšak vraj už mesto SND adresovalo aj odkaz, že ak tomuto problému SND nezabráni mesto zablokuje prístup na túto plochu umiestnením stĺpikov do chodníku kedže ten vlastní mesto.
22. august 2014

Ciao

Parčík by sa tu hodil, najmä potom, čo sa tu stavajú veľké kancelárske objekty. Zeleň v centre mesta je žiadúca. Dúfam len, že SND alebo mesto použije vkusné zábrany (nie červeno-biele zábradlie, napr.
http://www.rexsro.cz/editor/image/produkty1/obrazek_187.jpg
http://www.mestsky-mobiliar.pontte.eu/Grafika/images/zabradli-provans-206061.jpg
http://www.dlazby-in.sk/gula.php
23. august 2014

Liečiteľ

Toto škandalózne "parkovisko" je vizitkou, ako funguje samospráva a mestská polícia
25. august 2014

majo

hlavne ze parkovisko pred SND ziva prazdnotou...
25. august 2014

Netro

pritom cez den treba parkovanie kvoli kancelariam (Tower 115) a vecer treba parkovanie kvoli kulture (SND). Netreba pritom stavat 2 parkoviska, aj pre jednych aj pre druhych, aby SND parkovisko bolo cez den prazdne a Toweracke vecer/v noci prazdne. Staci ak SND zacne vyberat par eur za parkovanie do 18h a je to. Po prekroceni limitu by sadzba mohla rapidne stupnut, cize ludia z Toweru by si dali pozor aby to neprestrelili.
12. november 2014

wtr

Toto je riesenie parkovania v meste ? Osadit taketo obmedzujuce stlpy, ked uz celkovo parkovanie je v katastrofalnom stave. Ludia byvajuci v okoli a pracujuci v eurovei mozu ist teraz kam? Opat vidno ako funguje system... Bohati nic nestratia, stredna vrstva a chudobni doplatia na vsetko.... Vyborne, gratulujem tomuto napadu, ukazka ,,mesta pre ludi"
27. november 2014

Netro

@wrt: co tak zaparkovat v podzemnej garazi eurovea (niekolko tisic miest), garazovom dome vedla toweru (niekolko sto miest), pred towerom (250 miest), na pribinovej (30 miest)... alebo ist MHD, ked sa stavias to polohy "socky" co ma iba na auto, ale nie naklady spojene s prevadzkou (parkovanie)
27. november 2014

wtr

Preco by som ako obyvatel stareho mesta mal parkovat v eurovei, kde je stanie platene, tower to iste... Ja som skor obhajoval tych co byvaju v okoli a nie tych co tam dochadzaju... Tak ale ocividne byvate niekde v hornej dolnej alebo aspon v inej mestskej casti kedze nemate ani paru ako to tu funguje s paarkovanim
15. marec 2019

Martin Uváček

Nelegálne parkovanie na zeleni je už minulosťou. Opravený bol aj chodník. Vyriešený podnet

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania