Kamenné námestie-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Dobry den,

bolo by super ak by sa dokazala vyriesit situácia prechodu pre chodcov na Kamennom nám.

Vznikaju neprijemne situácie, kedy chodec, auto alebo cyklista nedavaju pozor. Bohuzial, chodci nepretrzite prechádzaju cez prechod pre chodcov bez ohladu na to ci ide auto,elektricka alebo bicykel. A castokrat brania plynulej premavke. Vela krat ostanu v strede vozovky medzi elektrickou a vozidlom.

Dakujem.

28. máj 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
28. máj 2021

A...

sám som motorista i cestující MHD..osobne nevidím důvod na změnu dopravního řešení ..spíš by řidiči měli být ohleduplnější na chodce na přechodu a naučit se jezdit přes zastávky vídeňského typu a DP by měl konečně vyměnit křižování a výhybky které zpomalují provoz a opravit dlažbu zvlášť v prostoru přechodu pro chodce a MBa by mělo opravit asfalf a bariéry v prostoru pro chodce a obnovit značení v oblasti....dle mého názoru by to stačilo.... omlouvám se za čj na mobilu mám nastavené opravy do čj
28. máj 2021

Peter Mravec

Už je to vyriešené! Nový projekt živé námestie nepočíta z autami predchádzajúcimi timto úsekom! Len električky presunú! 😀 🚴
29. máj 2021

Haky

Jo, no vzhladom na rýchlosť s akou sa takéto veci robia, sa revitalizovaného námestia asi nedožijem (aj keď podla štatistík by ma malo čakať ešte cca 30 rokov života).
03. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania