Lamačská cesta-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený

Dobrý deň, toto auto je pravidelne zaparkované priamo na vlakovej zastávke. Chcem sa spýtať či to je v poriadku parkovať takto auta. Predpokladám, že dotyčný musel prejsť niekoľkými chodníkmi, aby sa tam dostal.

21. jún 2021

kLamač

;-)
28. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Mahi,
dňa 29.05.2021 ste mestskej časti Bratislava-Lamač poslali cez aplikáciu „Odkaz pre starostu“ podnet, predmetom ktorého je pravidelné parkovanie motorového vozidla v priestoroch pred výpravnou budovou železničnej zastávky, stanice Bratislava-Lamač. Mestská časť Bratislava-Lamač nie je vlastníkom predmetného pozemku, na ktorom parkuje motorové vozidlo, a taktiež nemá pozemok ani vo svojej správe. Čo sa týka prístupovej cesty k železničnej zastávke, taktiež nie je v správe mestskej časti, ale patrí Hlavnému mestu Slovenskej republiky Bratislave.
V predmetnej veci sme oslovili vlastníka pozemku, Železnice Slovenskej republiky, Bratislava, so žiadosťou o vyjadrenie k pravidlám parkovania motorových vozidiel priamo v priestoroch železničnej zastávky Bratislava-Lamač. Akonáhle bude mať mestská časť vyjadrenie subjektu k dispozícii, bude Vás informovať.
Ďakujeme Vám za Váš podnet.

Prajem príjemný deň, s pozdravom

Magáthová, SROKS, MÚ MČ BA - Lamač
01. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ako už informovala pani Magáthová, v predmetnej veci sme oslovili vlastníka pozemku, Železnice Slovenskej republiky, Bratislava, so žiadosťou o vyjadrenie k pravidlám parkovania motorových vozidiel priamo v priestoroch železničnej zastávky Bratislava-Lamač. Akonáhle bude mať mestská časť vyjadrenie subjektu k dispozícii, bude Vás informovať.

Marína Gorgheto
Referát komunikácie
02. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prikladám odpoveď od p. Ondračku, zo Správy majetku ŽSR Bratislava,
ktorá mi bola doručená dnes:
"Vjazd vozidiel do vyhradeného obvodu ŽSR sa riadi interným predpisom Z9 – povoľovanie vstupu do obvodu dráhy v správe ŽSR („Pre zamestnancov ŽSR, ktorí používajú na dochádzku do zamestnania svoje vlastné vozidlo, vydá v rámci parkovacích možností a kompetencie príslušný organizačný útvar „Povolenie na vjazd cestného vozidla do obvodu dráhy v správe ŽSR“ po súhlase vedúceho pracoviska, ktorému daný priestor na parkovanie patrí, resp. ho má v správe.“)."

Magáthová, SROKS, MÚ MČ BA - Lamač
02. júl 2021

kLamač

Üdvözöljük a Felvidéknél!

https://www.instantstreetview.com/@48.184923,17.049579,62.51h,-5.08p,1z,8t6N0tfe6ylT-USNHPszEg
02. júl 2021

kLamač

A járdán haladni NEM PROBLÉMA a tótoknak!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania