Agátová-vodorovná značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jozef 03. júna 2021

chýbajúce vodorovné značenie V3 - (Pozdĺžna súvislá čiara doplnená prerušovanou čiarou: Ak sú značkou Pozdĺžna súvislá čiara doplnená prerušovanou čiarou (č. V 3) oddelené jazdné pruhy s protismernou premávkou, vodič sa riadi významom pravej čiary z tejto dvojice čiar. Ak sú touto značkou vyznačené jazdné pruhy v jednom smere jazdy, vodič sa riadi významom bližšej čiary). Toto značenie chýba v mieste T.P.Kolakoviča,pred semaforom, kde sa stretáva priebežný jazdný pruh na smer Lamač a odbočovací pruh z Dúbravky. Arogantní dezoláti, tento odbočovací pruh používajú na predbiehanie vozidiel v kruhovom objazde, kedy namiesto odbočenie do Dúbravky, chcú pokračovať na priami smer do Lamača, a tak zastavia v odbočovacom pruhu so zapnutou ľavou smerovkou a ohrozujú tým plynulosť cestnej premávky.

03. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
17. jún 2021

Robert Granec

Agátová-Dopravné značenie-iné

Otvoril sa bajpas smerom z Devínskej Novej Vsi do Dubravky.
Značenie z DNV je nezmyselne a metúce vodičov.
A aby bajpas plnil aj svoju funkciu a aby vodiči špekulanti nepredbiehali stojace auta, ešte chýba namaľovať na vozovku plnu čiaru s prerušovanou po ľavej strane.
19. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
30. september 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
01. február 2022

Jozef

poprosim menovite, kto konkrétne sa venuje tomuto problému? , každý deň sa dezoláti dopúšťajú majetok ohrozujúcich priestupkov , bez náležitého riešenia. Je len otázka času, kedy sa vám , či niekomu kompetentnému stane na uvedenom mieste nehoda, potom sa to maz zacne riešiť, ako všetko v tejto paródii na štát?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania