Jašíkova-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Lenka 07. júna 2021

Okrem uz nahlasenych podnetov osvetlenia ktore mi na jasikovej podhadzuje ktore pretrvavaju v nefunkcnosti a stale niesu vyriesene momentalne nieje ziadne osvetlenie na papankovom namesti. Dve lampy ktore tam su pri bytovom dome jasikova 8 nefunguju a aj ked fungujovali bolo osvetlenie nedostatocne a bolo by prijemne lampy pridat. V okoli je skelet byvaleho nakupneho centra kde sa zdrzuju bezdomovci, dom kultury a terasovy dom, co samo o sebe nieje vludne prostedie. Osvetlenie by velmi pomohlo. 4 krat za posledny mesiac som nefunkcne osvetlenie oznamovala, a zatial bez opravy. Okrem papankovho namestia je cela jasikova osvetlena kazdou tretou ci stvrtou lampou co som nahlasovala tiez cize v celom okoli vladne tma.ps: neviem pridat relevantnu fotku namestia nakolko je v absolutnej tme.

08. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Siemens
23. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
24. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

na základe informácie od samosprávy bude tento podnet riešiť aj podnety https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/103416/jasikova-osvetlenie-nefunkcne a https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/99336/jasikova-osvetlenie-nefunkcne. Pri kontrole funkčnosti osvetlenia bude preverená celá lokalita.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania