M. Curie Sklodowskej - neudržiavaná zeleň

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Miroslav 02. júna 2021

Dobrý deň, na parkovisku pred bytovkou Sklodowskej 4 je prerastená zeleň, kríky a stromy, ktoré bránia riadnemu užívaniu vozovky a parkoviska obyvateľom domu a taktiež clonia verejnému osvetleniu, ktoré svieti do koruny stromov, nie na parkovisko a neplní si tak svoju preventívno-bezpečnostnú funkciu.
Hneď za kontajnerovým stojiskom je neudržiavaný krík, ktorý zasahuje do vozovky a o kúsok ďalej, pri vstupe do obytného domu je krivo rastúci strom zasahujúci do plochy parkoviska, pod ktorým môžu parkovať iba vozidlá do určitej výšky a je iba otázkou času, kedy počas nejakej veternej smršte spadne na nejaké auto a poškodí majetok obyvateľov, ideálne je ho odstrániť, kým niekomu nespôsobí škodu.

17. jún 2021

Miroslav

Dobrý deň, prečo je podnet po 15 dňoch od jeho pridania označený ako neriešený, ak sú tu podnety, ktoré sa tu nachádzajú podstatne dlhšie a tie takto označené nie sú? Podobné podnety sú riešené radovo za niekoľko mesiacov.
17. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Na danom mieste bude v čo najkratšom čase zamestnancom Referátu zelene vykonaná terénna ohliadka, pri ktorej sa určí potrebný rozsah prác, ktoré budú následne zadané pracovníkom Oddelenia správy verejných priestranstiev na vykonanie.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev

Oddelenie životného prostredia, územného rozvoja a dopravy
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
10. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kolegovia sa pravidelne starajú o zeleň MČ a orez drevín aj tento rok bude vykonávaný po olistení.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
11. apríl 2023

Adam

Dobry den prajem,

je tu este jeden problem - skoro kazde nocne alebo viachodinove parkovanie na tomto parkovisku so sebou nesie aj nutnost navstevy autoumyvarky a cistenia vozidiel od vtacieho trusu.

Chcem sa preto spytat, ci by sa dal urobit kompromis pri oreze stromov tak, aby, konare co najmenej zasahovali nad parkovacie miesta a predislo sa tak nadmernemu znecistovaniu automobilov obyvatelov.

Predsa len, kazdodenna navsteva umyvarky za 3 eura, moze byt za 1 rok drahsia, nez je cena niektorych parkujucich aut.

Dakujem.
24. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ohľadom údržby drevín pravidelne komunikuje kompetentná pracovníčka referátu zelene aj so zástupkyňou vlastníkov bytov a zeleň v lokalite je pravidelne udržiavaná.
Kto? Referát zelene
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania