Janka Kráľa-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Katarina Harčová 04. júna 2021

Inak na ulici Pri trati od sila smerom k dss je tento kompletne zarasteny chodnik, vhodny napr na kocikovanie, bicykel, ... kedy cca. bude obnoveny? #zelenahliadka #odkazprestarostu

08. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obnova uvedeného chodníka, ktorý sa nachádza na ul. Pri trati, si vyžaduje väčšie množstvo finančných prostriedkov vzhľadom na to, že ide o rozmerovo dlhý chodník. Miestny úrad, referát dopravy a miestnych komunikácií opravu zaradí do rozpočtu mestskej časti pre r. 2022.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
24. január 2023

Katarina Harčová

Stale sa nic nespravilo.
30. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
08. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nakoľko prísľub obnovy chodníka bol daný bývalým vedením mestskej časti a aktuálne sme nenašli žiadne podklady k tejto veci, vykonajú poverení zamestnanci 9.2.2023 miestnu obhliadku za účelom zistenia aktuálneho skutkového stavu a o ďalšom postupe Vás budeme obratom informovať.

S pozdravom

Odd. ŽP, O a CH
10. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe miestnej obhliadky bolo zistené, že na ulici Pri trati v smere od križovatky Staromlynská sa po ľavej strane nachádza existujúci chodník vrátane vybudovaného verejného osvetlenia, čo obyvateľom umožňuje bezpečne využívať chodník aj vo večerných hodinách. Na pravej strane cesty sa nachádza zeleň a značný počet vzrastlých drevín.
Nakoľko bezpečnosť chodcov v lokalite je kvalifikovane zabezpečená a existujúci chodník riadne využívaný, neuvažujeme aktuálne o revitalizácii Vami uvedeného územia.

Odd. ŽP, O a CH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania