Opusteny prives - Lachova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Roman 27. augusta 2014

Na parkovisku medzi ulicou Lachova a Chorvatskym ramenom je dlhodobo odstaveny a nepouzivany prives v zlom technickom stave. Prives nema ziadne viditelne umiestnene evidencne cislo vozidlo.

29. august 2014

Martin Hebert

wow aj my sme mali v leviciach skoro taký istý!
17. september 2014

Zuzana

ale urcite ma majitela lebo sa tam obcas niekto pohyboval asi tak leto 2013, ja mam paradny vyhlad nan z balkona. Zda sa ze ho treba odtiahnut niekam za zahradu a urcite nebude nikto po nom patrat.
01. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príves nemôžeme riešiť v zmysle zákona o odpadoch, pretože ten nám dovoľuje riešiť iba motorové vozidlá kategórie M1 (osobné motorové vozidlá pre 8 + 1 pasažierov) a N 1 (nákladné vozidlá do celkovej max. hmotnosti do 3500 kg). Opätovne umiestnime na príves výzvu na jeho odstránenie. Zároveň podnikáme kroky, aby sme ho mohli odstrániť na základe zákona o cestnej premávke. Problém je aj v jeho veľkosti, nakoľko zmluvný partner, ktorý nám odstraňuje vraky má vozidlo, ktoré nie je uspôsobené na odstraňovanie takýchto rozmerných vozidiel (podľa osobného merania má príves dĺžku viac ako 5,5 m a oni majú problémy, už keď je vozidlo dlhé nad 4.5 m). Pravdepodobne pôjdeme cestou rozobrania a spracovania vozidla tak, aby sme ho mohli na naše náklady odstrániť.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
23. júl 2015

Marcel

Dobry den ... bol som sa nato pozret.a mal bi som zaujem o prives.ja bi som vas ho zbavil na vlasne naklady.ale ci nebude niekomu chybat?diky za info...
15. december 2016

Peter Valko

Odstaveny karavan

už roky odstavený karavanovy príves, avšak s spzkou
15. december 2016

Peter

nepodarilo sa ho rozobrať? potrebujete sekeru?
04. marec 2019

Martin Uváček

Žiadny takýto príves sa tam už nenachádza. Čiže vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania