Sokolíkova-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Monika 14. júna 2021

Prosím o urýchlenú rekonštrukciu chodníka pri základnej škole Sokolíková zo strany, kde je školský dvor a bočná bránka. Chodník je v katastrofálnom stave a je zázrak, že ešte nedošlo k úrazu. Podotýkam, ide o veľmi frekventovaný chodník, školu navštevuje množstvo žiakov a rodičov, a chodníkom prechádzajú aj ľudia smerom do obchodu pri Brestovke.

14. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Opravu zaradíme do plánu opráv podľa dôležitosti.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
16. jún 2021

Monika

Dobrý deň. O zaradení do plánov opráv počúvam už roky. Chodníky na Sokolíkovej a v okolí určite do vašej priority nepatria. Zaujímavé, že na iných miestach Dúbravky po nahlásení podnetov sa pristúpi k opravám chodníkov (napr.teraz Ožvoldíková, Galbavého), len v tejto časti Dúbravky nie. Čím to je? A ktoré sú teda tie prioritné chodníky? Veď chodník z tohto podnetu je vysoko frekventovaný.
23. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Chodníky opravujeme priebežne a po celej Dúbravke. Žiadna oblasť nie je preferovaná. Poradie určujú naši pracovníci podľa naliehavosti opravy a využívaní chodníka. Aj vo Vašej oblasti sa veľa investuje, z druhej strany ZŠ Sokolíkova na Hanulovej sa rekonštruuje a opravuje veľké verejné priestranstvo s ihriskami a aj s chodníkmi.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
26. jún 2021

Michal Hajduk

Autor príspevku asi v živote nevidel katastrofálny stav chodníka... Zrejme treba zapnúť čosi v hlave..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania