Strečnianska - chodník zaprataný autami


V riešení
meno
migel001 13. júna 2021

Od parkoviska na Znievskej po Strednu zdravotnu skolu na Budatinskej byva cely chodnik zapratany parkujucimi autami (hlavne pocas dni skolskej dochadzky), nehovoriac o tom, ze auta parkujuce a otacajuce sa na chodniku ohrozuju deti. Prosime o nejake systemove riesenie.

14. jún 2021

Tomas Mahi

Už vidím odpoveď mestskej polície: na takéto veci nemáme kapacity... Najviac ma irituje keď vidím chodníku na, ktorom stoja protizákonne auta, prevezú sa okolo aspoň 2 autá mestskej polície a takéto priestupky taktne ignorujú. Stačí sa pozrieť ako sa parkuje priamo v okolí staníc mestskej polície. Buď sami netušia ako sa máš parkovať alebo ich jediný Job je voziť sa po meste
14. jún 2021

Tomáš

problém celej Petržalky. by ma zaujímalo koľko zrazených chodcov bolo na chodníku pred a po tohto zákona zákazu parkovania na chodníku.
21. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, riešenie tohto podnetu je v kompetencii Mestskej polície hl. mesta SR Bratislavy.
Kto? Mestská polícia

Oddelenie životného prostredia, územného rozvoja a dopravy
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
21. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
28. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Bc. Marcela Ťarcha
06. júl 2021

Martin

Príslušníci MsP nič neriešia lebo ak by mali dať papuče tak všetkým a toľko och v celej BA asi nemajú. Toto je vyjadrenie príslušníka MsP ma otázku prečo im nedajú papuče priamo na mieste po to čo som ich volal v dobe korony keď škola ešte nefungovala a parkovali tam len obyvatelia okolitych domov. Jedine riešenie je označenie uvedeného chodníku značkou zákazu vjazdu s vinimkou vstupu na pozemok školy a OLO a jednej malej prevádzky a následne by to neriešila MsP ale štátny PZ a ten už rieši iným spôsobom a aj kapacitne sú inak vybavený. Osobná skúsenosť je aj to že ak sa prechádzate s kočíkom po uvedenom chodníku tak na vás trúbia že im zavádzate a máte sa ustúpiť aby mohli prejist a ak im poviete že ste na chodníku a vedľa je prázdne parkovisko tam Vám len znášajú že veď oni predsa nebudú platiť. Zase v dobe korony keď parkovanie cez deň od 8:00 do 18:00 bolo zdarma a trebalo len registráciu.
21. júl 2021

Martin

Navrhujem systémové riešenie. Na roh chodníku osaďte značku zákaz vjazdu (pre menej chápavých červený kruh s bielym stredom) s doplnkovou tabuľou “okrem OLO a vjazdu na pozemok školy”. Následne by takéto parkovanie neriešila MsP ale štátna polícia, kde porušenie takéhoto vjazdu sa trestá odobratím vodičského preukazu.
04. január 2022

Peter

Nič sa nezmenilo všetko postarom
19. január 2022

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
30. marec 2023

migel001

Tak uz si tu na chodniku niekto svojpomocne maluje aj vodorovne dopravne znacenie...
01. apríl 2023

Odkaz pre starostu

@migel001 prosím značenie pridajte ako nový podnet.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
01. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Tak netreba pridávať.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania