Osvetlenie na Exnarovej (okolo autoskoly)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Michal Orlicek 27. augusta 2014

Dobry den, chcel by som nahlasit nefungujuce osvetlenie na konci Exnarovej ulice okolo autoskoly. Ako mozete vidiet aj na fotkach, na tejto ulici je tma ako v rohu a chodci si nevidia ani pod nohy, nehovoriac, ze parkrat uz som videl ako vodici, ktori nepoznaju danu ulicu, omylom zabludili na parkovisko. Dakujem za promptne vybavenie problemu.

28. august 2014

Klára

Poruchy osvetlenia treba hlásiť priamo Siemensu - majú na to 24-hodinový dispečing - hlásenie porúch : Bratislava - 02 6381 0151
https://www.cee.siemens.com/WEB/SK/SK/PRIEMYSEL/VEREJNE-OSVETLENIE/Pages/verejne_osvetlenie.aspx
28. august 2014

Michal Orlicek

Ahoj Klara, ano to je pravda, niektore su iba vypalene, ale na niektorych miestach lampy vobec nie su. Volal som do Siemensu, podnet maju zaznamenany, ale ako mi hned bolo povedane, v pripade chybajucich lamp sa treba obratit na Magistrat s tym Siemens nic nema.
25. september 2014

Michal Orlicek

Dobry den, moj podnet bol oznaceny, ze za osvetlenie je zodpovedny Siemens, po niekolkych volaniach do Siemensu som sa dozvedel, ze Siemens nie je zodpovedny, kedze mu zevraj lampy popri ceste nepatria, neviem ako je to mozne:S, z toho vyplyva ze to ani nebudu riesit a tie nefunkcne ziarovky nevymenia. Odporucaju kontaktovat Magistrat mesta so ziadostou o dobudovanie lamp. Na zaklade tohto podnetu by sa s tym zacal Siemens zaoberat. Cize poprosim moj podnet zmenit a odoslat na zodpovednu osobu z Magistratu, vdaka.
10. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobry den
dakujeme za Vas podnet. Zariadenia su v sprave firmy Siemens. Poprosime obratit sa s podnetom na nich.

Oddelenie styku s verejnostou a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania