Lieskovská cesta-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Katarina Harčová 22. júna 2021

Dobry den,

Na Lieskovskej ceste sme viac ako polhodinu hladali, ktora firma funguje ako zberny dvor. Pytali sme sa vo viacerych firmach na Lieskovskej ceste kde nas poslali dalej. Oznacenie len na mieste arealu je chabe, oznacenie by malo byt uz na krizovatke Lieskovskej cesty a Ulici svornosti.

Chyba pre obcanov Podunajskych Biskupic vyrazne vyznacenie, kde sa nachadza zberny dvor, informacia chyba aj na internete mestskej casti a v clankoch v mestskych novinach. Kedze mestska cast poskytuje sluzby obcanom, tato vec by mala byt v blizkej dobe napravena...

Najlepsie riesenie by bolo vyrazne oznacenie zberneho dvora uz na namesti pred miestnym uradom az ku arealu. Ak sa biskupice chcu vyhnut vzniknutiu ciernych skladok v okoli mestskej casti, toto je lepsie riesenie nez ich cistenie.

23. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
referát dopravy a miestnych komunikácií spracoval projekt organizácie dopravy (POD), pre označenie Zberného dvora pre obyvateľov Podunajských Biskupíc, a to výrobou a montážou smerových tabúľ, ktoré budú umiestnené od križovatky ul. Svornosti až po samotný Zberný dvor. POD bol poslaný do operatívnej komisie pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy a po schválení projektu uskutočníme realizáciu dopravného značenia.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
24. január 2023

Katarina Harčová

Tabula dodnes oznacuje len info o firme, ze by informovala o tom, ze to je zberny dvor pre obcanov to nie je nikde... stale...
30. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
31. január 2023

Odpoveď samosprávy

Informácie ohľadom zberného dvora sú zverejnené na webovej stránke mestskej časti. K týmto informáciám bola pridaná aj navigačná mapa, kde sa nachádza zariadenie na zhodnocovanie odpadu. (https://www.biskupice.sk/miestny-urad/sluzby-mc/zivotne-prostredie/zberny-dvor/)

S pozdravom

Odd. ŽP,OaCH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania