Túlavý vlčiak

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Dušan Veselý 03. septembra 2014

V m.č.Rača, po sídlisku Krasňany pobehuje ráno túlavý pes, vlčiak. Začala škola, teraz budeme čakať, až túlavý pes zaútočí na deti?

03. september 2014

co koho do toho

a co tak zavolat slobodu zvierat, pripadne mestsku policiu a ta tento problem hned vyriesi...

ci budeme teraz cakat, kym sa niekomu na MU uraci podnet z tejto stranky si nastudovat a do dalsich 6 mesiacov podat odpoved????
03. september 2014

Petra

ten pes je krotký!!!!!!!! nechá sa hladkať!!!! nikomu neublíži!!! čo je toto zase za hystériu! mimochodom včera som ho chcela vziať do SZ, tí mi nedvihli telefon, mestsky policajt slubil poslat hliadku, avsak pes mi do vtedy usiel, nemala som obojok. Ale ten pes NIKOMU neublizi!!! decká chodili predsa von aj cez prázdniny! co s tym ma zaciatok SK roku!
03. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Hlavné mesto SR Bratislava má uzatvorenú zmluvu na „Nepretržitý výkon vybraných činností veterinárnej asanácie“ so združením Sloboda zvierat. Pokyn na odchyt túlavých zvierat ako aj na zber uhynutých zvierat Slobode zvierat podľa zmluvných podmienok dáva Mestská polícia hl.m. SR Bratislavy. Občania môžu oznámiť miesto výskytu uhynutých zvierat alebo miesto výskytu túlavých zvierat na skrátenom telefónom čísle Mestskej polície hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy č.t. 159. Na výskyt túlavého psa v lokalite Krasňany sme Mestskú políciu upozornili. Napriek tomu prosíme občanov, aby konkrétny pohyb tohto psa aktuálne oznámili na uvedené telefónne číslo mestskej polície.



Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
05. september 2014

Igor

Super, vzhladom na mentalnu uroven obyvatelstva mu teraz urcite niekto iniciativny rozbije sekerou hlavu alebo nieco podobne. Dufam, ze zadavatel podnetu potom bude spokojný...
05. september 2014

Dušan Veselý

Skutočne inteligentný návod...
08. september 2014

Ema

ten pes tam beha minimalne dobre 2 roky. Chodil okolo elektr. zastávky Pekná cesta uz davno. Nikdy som pri nom ziadneho majitela nevidela. Ja osobne keby som vedela ze je tulavy uz davno volam a nahlasujem.
16. september 2014

Andrej

Nechajte ho len pekne slobodne si nazivat,navyse, ked je schopny vydrzat 2 roky sam, tak to je uz nieco.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania