Nábrežie arm. gen. Ludvíka Svobodu-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Emil Haas 26. júna 2021

Chcel by som sa opýtať aky sikovnik nastavoval semafory na karloveskej radiale, a to konkrétne:

1) preco su cez vikend zapnute uplne nepodstatné semafory, s min. premavkou a vybornym vyhladom ako napr. jurigovo, segnerova, ale aj dalsie.

2) preco v protiklade s nepodstatnymi semaformi su vypnute ovela podstatnejsie semafory ako napr. pred tunelom, kde elektricka odbacajuca vlavo je vydan na milost vodicom. Podobne Lafranconi.

3)predpokladam, ze jediny naznak dovodu je preferencia elektricky, ale preco potom nie je nastavena prednost elektricke?? Dnes som na jurigovom videl stat elektricku, kym prejdu dve auta kvoli ktorym sa pusti zelena.

4) kolko musi odbocujuci vodic cakat na zelenu ked caka sam? Dnes som na jurigovom cakal takto asi 5 minut, kym som to vzdal a isiel sa otocit k shel

27. jún 2021

Roman Mihalik

Na Jurigovovom som stál až kým neprišlo druhé auto, potom sme dostali zelenú. Čakal som asi 2min, žiadna električka nešla, áut v protismere bolo málo (víkend).
28. jún 2021

Michal K.

tie nepodstatne semafoy bezia a j v noci, ked siroko daleko nevidno ziadne auto ani elektricka. a ine semafory su vypnute.
29. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
30. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré k nemu vyjadrí.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
05. august 2021

Ondrej I

K bodu 1) - takisto v Dúbravke, na omnoho významnejšej križovatke Trnavského-Harmincova semafory od 22:00 nejdú (a je to v poriadku), ale na Bagarovej idú do pol noci úplne, úplne zbytočne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania