Mestská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý

Parkuje toto vozidlo legálne na predmetnom parkovacom mieste na Sadovej ulici? Je toto parkovanie v súlade s parkovacou politikou MČ Nové Mesto v kontexte mierne vulgárneho odkazu majiteľa vozidla ktorý má za predným sklom?

27. jún 2021

Julo

To bude nejake uspesne spustene, ferove a regulovane parkovanie.
28. jún 2021

orbitalfunk Pavúk

Veď to na tom odkaze má napísané, čo vám vadí? Má parkovanie zaplatené.
28. jún 2021

Martin Uváček

Čakal som skôr nejakú parkovaciu kartičku, nálepku alebo niečo podobné. U žiadneho vozidla v okolí som takýto papier nevidel. Keď si lepšie a ešte raz prečítate otázku z môjho podnetu, možno porozumiete. Okrem toho vozidlo vyzerá ako nepojazdný vrak a sklad bordelu bez nálepiek o absolvovaní TK a EK.
28. jún 2021

Julo

Ja tam vidim veteran s veteranskou znackou. Podla mna ma vozidlo znacku a to staci na to aby sa dalo zaevidovat a zaplatit parkovanie. A ak ma zaplatene, je uplne jedno ci ma TK a EK. Moze na tom mieste stat. Mozno karticka za oknom nestacila, tak to majitel riesil velkym kusom papiera.
28. jún 2021

Martin Uváček

Ak z MČ odpíšu že je všetko v poriadku, tak potom Ok, nie je čo riešiť.
28. jún 2021

orbitalfunk Pavúk

Presne pre takýto prípad si tam dotyčný dal tento odkaz, pretože ho ľudia niekam neustále nahlasovali a bezdôvodne šikanovali. Má historické vozidlo na veteránskych značkách, tak asi splnil podmienky na ich vydanie, neviem, že by zákon zakazoval takémuto vozidlu parkovať na verejnom priestranstve.
28. jún 2021

Martin Uváček

Tak zas musíte uznať, že veterán si ľudia predstavujú trochu udrziavanejsie. Asi preto ako to auto vyzerá, tak oprávnene priťahuje pozornosť. Parkovacích miest je málo, dlhostojacich vrakov dosť. Ak už ide o veterán, tak také auto bežne parkovať na ulici nevidíte.
01. júl 2021

Andrej

včera som toto vozidlo náhodou videl v Ruzinove na tomasikovej ako parkoval na deliacom ostrovceku - travniku medzi cestou a chodnikom :D
02. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za váš podnet. Podnet bol zaslaný na vyriešenie.

Kancelária starostu
06. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnet sme preverili. Podľa vyjadrenia oddelenia dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania na uvedené vozidlo je riadne zakúpená rezidentská parkovacia karta v zóne Tehelné pole, tým pádom jeho parkovanie na vyznačenom mieste je plne legálne.

Kancelária starostu
06. júl 2021

Martin Uváček

V takom prípade môžete podnet uzavrieť. Čo som potreboval vedieť, som sa dozvedel.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania