Lotyšská-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý

Neskutocny neporiadok okolo zdravotneho strediska na lotysskej ulici pocas navstevy oz. odysseus, narkomani si pichaju priamo pred poliklinikou, dalsi rozhadzuje odpadky v uzamknutom stojisku(neviem ako sa tam vobec dostal) odysseus to vobec neriesi a toto vsetko cez den, cez 20narkomanov, privolana hliadka policie, o 30minut znova ked som sa vracal z obchodu len sa presunulo dalsich asi 6 fetiek do parku na lotysskej. Nemoze ist odysseus rozdavat striekacky pred pentagon potrebuje problem narkomanov presuvat do vnutorobloku na lotysskej?

11. júl 2021

Matus Druska

Neviem ci je to odysseus lebo vraj aj nejake ine oz rozdava striekacky, tak sa ospravedlnujem ak som nahodou nespravne niekoho oznacil, kazdopadne nic to nemeni natom ze situacia je zla a treba to riesit.
22. júl 2021

Matus Druska

Mozem sa opytat preco je to tagnute ako neriesene?
22. júl 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Matúš,
podnet sa automaticky označí za nariešený, ak zodpovedný subjekt neposkytne do dvoch týždňov od zadania podnetu odpoveď. Následne na to býva poslaná opätovná notifikácia upozorňujúce na pretrvávanie problému.

S pozdravom
Jana Žabka
administrátor pre Podunajské Biskupice
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Podnet už je neaktuálny. V súčasnosti neevidujeme obdobné podnety.

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania