Knižkova cesta-parkovanie-problémové


Uzavretý

Dobrý deň, chcem upozorniť na nezákonné parkovanie vozidiel počas otváracích hodín letného kúpaliska v Rači popri plote. Ľudia sú leniví parkovať na veľkom parkovisku nad Amfiteátrom a tak úplne blokujú chodník. Problémový je aj prejazd vozidlom, lebo nie je dostatočná šírka cesty a je to dokonca v zákrute. Prosím, aby Rača zabezpečila pravidelné kontroly dodržiavania predpisov na uvedenom mieste zo strany MsP aspoň 2x za deň. Ďakujem

09. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Vzhľadom na to, že ide o porušovanie dopravných predpisov, presúvame tento podnet na Mestskú políciu s prosbou o kontrolu predmetného miesta a o sankcionovanie prípadných porušení dopravných predpisov.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
09. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
22. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP BA popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel v tejto lokalite v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
04. september 2021

Martin

Poprosím podnet uzavrieť. Sezóna skončila a dúfajme, že MsP bude aj naďalej dohliadať na dodržiavanie predpisov aj na tomto mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania