Belehradská-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Lenka 09. júla 2021

Nerozumiem z akej logiky vzniklo parkovisko na chodniku (Steinov dvor, zo strany pri kostole). Ako vidno na foto, uzemim sa absolutne neda prejst, pricom cesta v slepej ulicke je dostatocne siroka pre potreby autickarov, bez okupovania chodniku by sa im neparkovalo o nic horsie. Ak sa obcan druhej kategorie a s kocikom snazi chodnik -parkovisko obist cez travnik, narazi na extra vysoky obrubnik, kt.nie je s kocikom mozne prekonat. Ak by aj obisiel kostol, narazi na dalsie betonove zabrany... (Nie, po ceste z parkoviska sa neda prejt lebo polovica cesty je "dierkovanej dlazby" a pri prechode po nej ide dieta z kociku vyhodit pri nadskakovani a taktiez preco by som s kociarom chodila po ceste pre auta, ked je vedla chodnik...teda bol. Dakujem za pochopenie

10. júl 2021

Peter Mravec

Kto to povolil? Európska norma im nič nehovorí? Pošlite to Vallo tímu nech sa zasmejú!😀🚴
12. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Staré Mesto
12. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, váš podnet preveríme. Územie sa postupne revitalizuje, veríme, že výsledkom bude ucelený priestor, v ktorom sa chodci a šoféri nebudú biť o existenciu.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
16. júl 2021

M K

Chodnik mate pred kostolom. Vpravo pri kostole mate cesticku pre chodcov. No chyba vam kusok chodnika po ktorom nikdy nikto nechodil, kedze je dalsi o 2 m dalej pred kostolom. Staci prejst par metrov, to nie je obrovske miesto. Tomuto hovorim absolutna lenivost a bezohladnost voci inym obyvatelom. Zjavne nepoznate dlhodobe pomery a problemy tejto lokality, ked vas trapia taketo neuveriteľné stupidity.
Cudujem sa, ze toto vobec admin zverejnil ....
17. júl 2021

Lenka

MK: Tento chodník "po ktorom nikdy nikto nechodi" vedie priamo k vchodu môjho domu! v ktorom žijú desiatky dalsích ludi. Prečo by som mala chodiť oklukou?? K tomu druhému chodníku sa dá z Bernolákovej dostat cez príjazdovú cestu- pre autá!, kde neni žiaden chodník a tá okluka je velka, pretože nestačí obíst kostol ale aj čast areálu Steinu. Ak má takto chodit človek každý den, je to mimoriadne obmedzujuce.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania